ειδήσεις

Η LG ετοιμάζει "σκεπτόμενα" smartphones

Καθώς η μετάβαση της LG από τα συμβατικά κινητά τηλέφωνα στα smartphones δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο καταναλωτικό κοινό, ο Bong-Suk, Διευθυντής Μάνατζερ στην εταιρεία μοιράστηκε χθες ορισμένες σκέψεις του σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της LG. Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν είναι η ανάγκη η επόμενη καινοτομία να προέρχεται από την Apple, καθώς είναι στο χέρι των εταιρειών να αναγνωρίσουν τις κοινές ανάγκες των καταναλωτών.
Ο Bong-Suk οραματίζεται μια συσκευή η οποία δε θα δίνει έμφαση σε χαρακτηριστικά και διασκέδαση, αλλά θα είναι “ιδιοφυής” και θα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των ανθρώπων. Στο παράδειγμά του αναφέρει την περίπτωση που κάποιος έχει ρυθμίσει το ξυπνητήρι του στις 6 το πρωί, αλλά η συσκευή θα τον ξυπνήσει στις 5:30 καθώς θα αναγνωρίσει ότι οι δρόμοι έχουν ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Οι σκέψεις του Διευθυντή της LG ταιριάζουν αρκετά με τη φιλοσοφία που προσπαθεί να προωθήσει τελευταία η Google, κάτι που ίσως συνεπάγεται ότι αυτές συσκευές της εταιρείας να βασίζονται στο Android.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της ομιλίας του είναι η πιθανότητα να κυκλοφορήσουν smartphones σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, στα $100 δολάρια. Επισημάνθηκε όμως ότι δε θα πρέπει να θυσιαστεί σε καμία περίπτωση η ποιότητα αλλά ούτε και η εμπειρία χρήστη εις βάρος της μειωμένης τιμολόγησης.

About Freegr network

Από το Blogger.