ειδήσεις

IFA 2012: HTC Desire X με προηγμένη κάμερα και ήχο

Η HTC, παρουσίασε στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2012 το HTC Desire X, ένα smartphone με προσιτή τιμή που προσφέρει κάμερα προηγμένης τεχνολογίας, εκπληκτικό ήχο και απίστευτη επεξεργαστική ισχύ και ταχύτητα.
Ειδικά διαμορφωμένο με την τεχνολογία Beats Audio, αποκλειστικότητα της HTC, το HTC Desire X διαθέτει επίσης διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 ταχύτητας 1 GHz και λειτουργικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης που σε βοηθούν να κρατάς πιο εύκολα επαφή.
Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του συνδυάζει την ανθεκτικότητα στην καθημερινή φθορά με το λεπτό και μικρό μέγεθος. Και χάρη στο HTC Sense και το Android4.0, κάθε χρήστης απολαμβάνει μια απολύτως προσωπική εμπειρία. Η εκπληκτική οθόνη Super LCD WVGA 4 ιντσών του HTC Desire X, με μεγαλύτερη γωνία θέασης, συνεπάγεται επίσης ζωηρά χρώματα και εκπληκτική καθαρότητα εικόνας.
Ιδανική για φωτογραφίσεις αυθόρμητων στιγμών, η κάμερα 5 megapixel του HTC Desire X χαρίζει καταπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στο αποκλειστικό ImageChip της HTC, τον ευρυγώνιο φακό 28 mm διαφράγματος F/2.0, τον αισθητήρα BSI, τη λειτουργία HDR και το αυτόματα ρυθμιζόμενο φλας.
Όταν θες να κρατήσεις ζωντανή μια στιγμή, δεν χρειάζεται πια να διαλέξεις αν θα τραβήξεις βίντεο ή φωτογραφίες, αφού με το VideoPic μπορείς να κάνεις και τα δύο, ταυτόχρονα. Αυτό το Smartphone μπορεί να απαθανατίσει ακόμα και τις πιο φευγαλέες στιγμές χάρη στην ταχύτατη ενεργοποίηση (μέσα σε 1 δευτερόλεπτο) και την αυτόματη συνεχή εστίαση. Επίσης, η δυνατότητα ριπής λήψεων με ένα πάτημα σού επιτρέπει να τραβάς αλλεπάλληλες φωτογραφίες σε σκηνές γρήγορης δράσης, είτε πρόκειται για ένα σπριντ ολυμπιακών επιδόσεων είτε για τον παιχνιδιάρη σκύλο σου.
Με το HTC Desire X είναι πολύ εύκολο να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία. Mε ένα πάτημα μπορείς να τα μοιραστείς στη στιγμή με τους φίλους και την οικογένειά σου, μέσω e-mail, SMS ή κάποιου κοινωνικού δικτύου. Η ενσωμάτωση του Dropbox σού προσφέρει επίσης 25 GB δωρεάν διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης για δύο χρόνια (με εγγραφή έως το τέλος του 2013).

About Freegr network

Από το Blogger.