τεχνολογία

IFA 2012: Σημαντικές ανακοινώσεις από την Toshiba

Αποστολή στο Βερολίνο. Για ακόμη μια φορά η Toshibaεπιλέγει ευρωπαϊκό έδαφος και την IFA για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων καισημαντικών τεχνολογικών πρωτοποριών.
Είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στο αναλυτικό booth tour βλέποντας από κοντά και δοκιμάζοντας την άκρως ενδιαφέρουσα προϊοντική γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.
Η έμφαση δόθηκε στις 3D τηλεοράσεις με μια πληρότητα προτάσεων που ξεκινά από τις active, περνά από τις passive και καταλήγει στα glass free μοντέλα. Τοαπόλυτο highlight βέβαια ήταν η 84 ιντσών 4K Quad Full HD, που μας κατέπληξεμε την απόδοση της, προβάλλοντας μάλιστα σωρηδόν ελληνικά τοπία.
Τα IT προϊόντα είχαν επίσης την τιμητική τους με αρκετά νέα μοντέλα από όλη τη γκάμα των laptop και ultrabook, τα οποία ανανεώθηκαν διατηρώντας τηφιλοσοφία της εταιρείας.
Αντίστοιχες είναι οι προθέσεις της Toshiba και στο χώρο των tablets, με νέες προτάσεις αλλά και μια υβριδική λύση που μαγνήτισε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για το Satellite U920t, ένα convertible Ultrabook -όπως το αποκαλεί η εταιρεία- που τρέχει Windows 8 και λειτουργεί ως κανονικό laptop, που με μια απλή κίνηση μετατρέπεται σε tablet.
Δοκιμάσαμε τη χορταστική οθόνη αφής των 12.5'' και εντυπωσιαστήκαμε από τηναπόκριση και την ευχρηστία της. Συνολικά, η συσκευή είναι ταχύτατη, χάρη και στο SSD των 256GB. Το U920t αναμένεται μαζί με το λανσάρισμα των Windows 8, ενώ η τιμή του δεν ανακοινώθηκε.

About Freegr network

Από το Blogger.