Ιντερνέτ

LG: πληθώρα καινοτομιών στην IFA 2012

Η LG Electronics θα παρουσιάσει ένα μείγμα από κορυφαία καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα κάτω από το κεντρικό μήνυμα “ABOVE AND BEYOND” στη φετινή Έκθεση IFA στο Βερολίνο.
Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών OLED TV, σχεδιασμένη για να αποδίδει την απόλυτη εμπειρία θέασης.
Στο booth της LG θα παρουσιαστούν επιπλέον τα πιο πρόσφατα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας συμπεριλαμβανομένης της πρώτης παγκοσμίως 84 ιντσών 3D TV UD (Ultra Definition), της CINEMA 3D Smart TV, των IPS (In-Plane Switching) monitors, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων εικόνας και ήχου που είναι εξοπλισμένα με την ηγετική τεχνολογία CINEMA 3D και το διευρυμένο Smart οικοσύστημα που περιλαμβάνει πλήθος εφαρμογών και premium 3D περιεχόμενο.
CINEMA 3D Attractor
Οι επισκέπτες στο booth της LG αρχικά θα εντυπωσιαστούν από το μοναδικό CINEMA 3D Attractor, το οποίο παρουσιάζει την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει η LG. Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την LG OLED TV, καθώς και την εντυπωσιακή σειρά των 3D προϊόντων.
Οι 122 3D οθόνες που θα καλύπτουν τους τοίχους του booth και θα βρίσκονται γύρω από την είσοδο, θα δημιουργήσουν την πιο συναρπαστική τρισδιάστατη κινηματογραφική αίσθηση.
OLED TV
Η ζώνη που θα αφορά στην OLED TV θα προσκαλέσει τους επισκέπτες να πάρουν μία γεύση από την πιο εξελιγμένη τηλεόραση της αγοράς, τη μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών LG OLED TV, η οποία παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στη λειτουργία 4 Color Pixel και στην μοναδική αντίθεση από αυτό-φωτιζόμενα pixels. Η σχεδίαση 4 Color Pixel προσθέτει λευκό sub-pixel στα τρία κύρια pixels (τεχνολογία WRGB), παράγοντας ρεαλιστικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Επιπλέον η λειτουργία Color Refiner βελτιώνει την ακρίβεια και τη συνοχή του χρώματος, το οποίο αποτελεί χαρακτηριστικό της τεχνολογίας LG OLED.
Η απαράμιλλη Paper Slim σχεδίαση με πάχος μόλις 4 χιλ. και η χρήση ενισχυμένου Carbon Fiber-Reinforced Plastic (CFRP) προσφέρουν στην OLED TV κομψό εξωτερικό πλαίσιο που δημιουργεί μία πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.
Η LG OLED TV με την ηγετική τεχνολογία CINEMA 3D της εταιρείας και με τις δυνατότητες που προσφέρει η Smart TV, δημιουργεί τον πιο συναρπαστικό και ολοκληρωμένο συνδυασμό οικιακής ψυχαγωγίας που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Η LG OLED TV έλαβε το βραβείο European Display Achievement στα European Imaging & Sound Associations (EISA) Awards 2012.
UD 3D TV
Η παγκοσμίως πρώτη 84 ιντσών UD 3D TV εισάγει νέα 3D εμπειρία, η οποία δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά εκτός των κινηματογραφικών αιθουσών. Η UD 3D TV της LG παρέχει μοναδικά καθαρή ποιότητα εικόνας και από τα 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο με τέσσερις φορές την ανάλυση (3840x2160) από τα υφιστάμενα Full HD panels, χάρη στην ανεπτυγμένη Triple XD Engine της LG και στο Resolution Upscaler Plus.

Το 2.2 σύστημα ηχείων δημιουργεί πλούσιο και βαθύ ήχο, παρέχοντας πρόσθετο βάθος που συμπληρώνει τη δράση επί της οθόνης. Η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες Smart TV δίνοντας στους θεατές τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο Smart TV οικοσύστημα της LG, το οποίο περιλαμβάνει πλήθος εφαρμογών και συνεχώς αυξανόμενου περιεχομένου.
CINEMA 3D Smart TV
Οι επισκέπτες της IFA 2012 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πλήρη σειρά των CINEMA 3D Smart TV, η οποία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και βραβεία από κορυφαία περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Νωρίτερα τον Αύγουστο, η LG CINEMA 3D Smart TV (55LM960V) απέσπασε το European Smart TV Award στα EISA 2012 Awards, το οποίο αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα βραβεία για κατασκευαστές Smart TV.
Άλλες διακρίσεις περιλαμβάνουν το 5-star Editor’s Choice Award από το CNET, το Best Buy Award από το Which?, το Test Winner Awards από το HiFi Test και το Audio Video Foto-Bild μεταξύ άλλων.
Στη CINEMA 3D Smart TV Zone, η LG θα δείξει στους επισκέπτες πώς κατάφερε να εδραιωθεί ως ηγέτης στην αγορά, καθώς και τα νεότερα δεδομένα στην 3D τεχνολογία. Χάρη στη Film Patterned Retarder (FPR) CINEMA 3D τεχνολογία της LG, η LG CINEMA 3D Smart TV παρέχει μοναδικά άνετο 3D περιβάλλον με flicker-free εικόνες και 3D γυαλιά χωρίς μπαταρίες.
Μαζί με τη σειρά CINEMA 3D Smart TV, η κορυφαία 55 ιντσών LM960V CINEMA 3D Smart TV θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τις ανεπτυγμένες 3D λειτουργίες που έχουν τον χρήστη στο επίκεντρο, όπως το 3D Depth Control, χάρη στο οποίο οι χρήστες μπορούν να παραμετροποιήσουν την 3D εμπειρία και το 3D Sound Zooming για τέλεια οπτική δράση. H σχεδίαση CINEMA SCREEN Design παρέχει ακόμη πιο έντονη εμπειρία 3D θέασης, μειώνοντας το πλαίσιο της οθόνης μόλις σε 1 χιλιοστό.
Λειτουργίες Smart TV
Δίνοντας έμφαση στις εντυπωσιακές λειτουργίες Smart TV, η LG θα επιδείξει την ηγετική θέση στις διασυνδεδεμένες τηλεοράσεις στην Smart TV Zone. Το ιδιαιτέρως προηγμένο αλλά και εξαιρετικά απλό user interface της Smart TV και ο μεγάλος αριθμός «ευφυών» λειτουργιών, όπως το Magic Remote και το Smart Share Plus, συμβάλλουν στο δυναμικό Smart TV περιβάλλον της LG.
Το Magic Remote παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο και τέσσερις διαφορετικούς τρόπους χειρισμού: point, wheel, voice recognition και pattern gesture control. Επιπλέον, το Smart Share Plus παρέχει μεγάλο αριθμό επιλογών συνδεσιμότητας.
Για παράδειγμα, συσκευές στο ίδιο οικιακό δίκτυο Wi-Fi μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με μία CINEMA 3D Smart TV της LG. Αν η εξωτερική συσκευή είναι εξοπλισμένη με την Wireless Display (WiDi) τεχνολογία της Intel, οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν καν καλώδιο.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Google TV της LG. Οι μηχανικοί της LG ανέπτυξαν τον L9 διπύρηνο επεξεργαστή της LG, ο οποίος τροφοδοτεί την Google TV και παρέχει εντυπωσιακή απόδοση και μοναδικό Smart TV περιβάλλον.
Το Magic Remote QWWERTY της Google TV και το Home Dashboard είναι ειδικά σχεδιασμένα για την Google TV καθιστώντας την εύκολη στη χρήση, ενώ η αναζήτηση μέσω Google, η χρήση του Google Play Store, του Chrome και του YouTube πραγματοποιείται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως ακριβώς πραγματοποιούνται στα PC και στα smartphones.
Οθόνες IPS και PC
Η LG θα παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα IPS οθονών Η/Υ στην IFA 2012, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για εργασία όσο και για gaming. Οι «ναυαρχίδες» της σειράς θα είναι οι IPS οθόνες EA93 και EA83 που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απαιτητικές εφαρμογές γραφιστικής και multitasking εργασίες. Η EA93 με την επιβλητική κινηματογραφική οθόνη 21:9, αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για πραγματική ψυχαγωγία στο σπίτι.
Η EA83 είναι εξοπλισμένη με Wide Quad High Definition (WQHD) οθόνη ανάλυσης 2560x1440 pixels και ένα από τα μεγαλύτερα φάσματα χρωμάτων που διατίθενται για τους απαιτητικούς επαγγελματίες. Η τεχνολογία IPS στις οθόνες EA93 και EA83 παράγει περισσότερο ζωντανές εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης, μειώνοντας παράλληλα την κούραση των ματιών. Επιπλέον, η LG θα παρουσιάσει την 27 ιντσών TM2792 Personal Smart TV με CINEMA 3D τεχνολογία και το Z350 Ultrabook με χρόνο εκκίνησης στα 9 δευτερόλεπτα.
Προϊόντα ήχου-εικόνας και Smart Accessories
Η LG θα παρουσιάσει 3D και smart δυνατότητες μέσω του πιο πλήρους 3D Home Theater System, του BH9520TW, το οποίο διαθέτει reflector 360 μοιρών και multidirectional 3D σετ ηχείων. Μαζί παράγουν CINEMA 3D ήχο που ενισχύει πραγματικά την 3D ψυχαγωγία στο σπίτι. Τα 9.1 3D ηχεία προσφέρουν στον θεατή εμπειρία ήχου παρόμοια με αυτή του κινηματογράφου.
Το BH9520TW είναι επίσης εξοπλισμένο με smart χαρακτηριστικά, όπως το LG Apps, υπηρεσία VOD και Wi-Fi Direct, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα περιεχόμενο μεταξύ των ψηφιακών συσκευών.
Το ND8520, το τελευταίας τεχνολογίας docking της LG για iPod, iPhone ή iPad συνδυάζει μοναδικό design με εξαιρετικό ήχο. Είναι συμβατό με Airplay, επιτρέποντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή χρήση μέσω του iTunes library. Το Airplay της Apple δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν τη μεγάλη μουσική συλλογή τους σε όλο το σπίτι μέσω Wi-Fi. Το συμπαγές του μέγεθος είναι αντιστρόφως ανάλογο των εντυπωσιακών του δυνατοτήτων, καθώς η μικροσκοπική μονάδα διαθέτει ένα ισχυρό ενσωματωμένο subwoofer, εξασφαλίζοντας τη βαθιά και καθαρή αναπαραγωγή.

About Freegr network

Από το Blogger.