Η ASRock ανακοινώνει σμήνος μητρικών με FM2

Η ASRock προέβη σε δύο προσθήκες στη socket FM2 σειρά μητρικών της, που βασίζονται στο chipset AMD A85X. Αυτές περιλαμβάνουν την FM2A85X Extreme4 (ATX) και την FM2A85X Extreme4-Μ (micro-ATX). Η FM2A85X Extreme4 είναι ένα στάδιο κάτω από την πλούσια σε χαρακτηριστικά FM2A85X Extreme6.
Η εν λόγω μητρική χρησιμοποιεί ένα απλό 6-phase VRM για να τροφοδοτήσει το APU socket, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τέσσερις DDR3 DIMM υποδοχές για υποστήριξη μέχρι και 64 GB dual-channel DDR3-1866 MHz μνήμη, καθώς και ένα PCI -Express 2.0 x16 slot. Αν και έχει δύο μεγάλες υποδοχές PCIe, μια από αυτές είναι ηλεκτρική x4, ενσύρματα συνδεδεμένη με το FCH. Άλλες υποδοχές επέκτασης περιλαμβάνουν δύο PCI-Express 2.0 x1 και τρεις PCI. Επτά από τις οκτώ SATA 6 Gb/s θύρες έχουν ανατεθεί ως εσωτερικές θύρες, με μια eSATA.

Η μητρική διαθέτει συνολικά τέσσερις θύρες USB 3.0, HDMI, DVI και D-Sub εισόδους οθόνη, gigabit Ethernet και 8-channel audio. Συνεχίζοντας, η FM2A85X Extreme4-Μ είναι μια συμπιεσμένη παραλλαγή της FM2A85X Extreme4, η οποία διαθέτει μια PCI-Express x16 2.0 ενσύρματα συνδεδεμένη στο APU, μια PCI-Express 2.0 x4 (φυσική x16) ενσύρματα συνδεδεμένη με το FCH, μια PCI-Express 2.0 x1 και μια PCI θύρα. Μοιάζει πολύ με την FM2A85X Extreme4, έχοντας θύρες DVI, D-Sub και HDMI για σύνδεση οθόνης, επτά από τις οκτώ SATA 6 Gb/s θύρες εσωτερικά και μια eSATA, καθώς και Gigabit Ethernet και 8-channel HD audio. Οι δύο αυτές μητρικές θα πωλούνται σε τιμές από 90 έως 110 δολάρια ΗΠΑ.

, , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.