ειδήσεις

MSI GTX 650 Ti Power Edition και τέρας επιδόσεων

H MSI, κορυφαίος κατασκευαστής καρτών γραφικών και υποσυστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή παρουσίασε την MSI GTX 650 Ti Power Edition, μια κάρτα γραφικών που τοποθετείται στην mid-end κατηγορία αλλά θέλει να ξεχωρίσει! Διαθέτει δύο νέες MSI αποκλειστικότητες το Triple Overvoltage και το Improved Power Design, οι οποίες ενισχύουν το overclocking potential μέχρι και 17%. Επίσης, φέρει το νέο Cyclone II GPU cooler, και υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες.
 Το Triple Overvoltage, επιτρέπει στο MSI Afterburner να κάνει προσαρμογές στις τιμές ρεύματος των GPU core, memory chips και PLL voltages αντίστοιχα, και ενισχύει τα περιθώρια overclock ως και 17%. Επίσης, το custom PCB της GTX 650 Ti Power Edition διαθέτει βελτιωμένη παροχή ρεύματος, αυξάνοντας την σταθερότητα σε καταστάσεις overclock. Στην συνέχεια τα υψηλής ποιότητας υποσυστήματα Military Class III, δοκιμασμένα κάτω από σκληρά εργαστηριακά τεστ, ακολουθούν τα MIL-STD-810G military standards και προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερότητα σε βάθος χρόνου - Tantalum Core Hi-c CAP, Solid CAPs και 30% πιο ισχυρό SFC.
Στον τομέα της ψύξης συναντάμε το Cyclone cooler στην δεύτερη έκδοση του, το οποίο φέρει έναν 9cm PWM ελεγχόμενης θερμοκρασίας ανεμιστήρα με δύο heatpipes.
Βασίζεται στην PropellerBlade τεχνολογία και προσφέρει ως και 20% περισσότερη ποσότητα παραγόμενου αέρα και αυξάνει την επιφάνεια ψύξης. Υποστηρίζει επίσης την Reverse Dust Removal τεχνολογία, αφαιρώντας την σκόνη καθώς περιστρέφεται ανάποδα. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε 1GB GDDR5 μνήμη, 128-bit memory interface, και 928/1350MHz για την N650 Ti PE 1GD5 έκδοση και 993/1350ΜΗz για την N650 Ti PE 1GD5/OC αντίστοιχα. Τέλος, στο board της κάρτας θα βρείτε ένα mini HDMI και δύο DVI.

About Freegr network

Από το Blogger.