ειδήσεις

Sony Cyber-shot™ RX100 III:Επαγγελματική ποιότητα στην τσέπη σας

Η δημοφιλής οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™ RX100, που έχει αγαπηθεί από τους φωτογράφους, που δίνουν αξία στη σοβαρή απεικόνιση και την εξαιρετική φορητότητα, απέκτησε ένα νέο, συναρπαστικό μέλος. Η Cyber-shot™ RX100 III, η οποία έρχεται να προστεθεί στη σειρά των φημισμένων προκατόχων της, κατασκευάζεται από ανθεκτικό αλουμίνιο, που είναι ελαφρύ και κομψό, και ιδανικό για τα ταξίδια σας. Ο αναβαθμισμένος φακός και ο γρήγορος επεξεργαστής εικόνων συμπληρώνονται από το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο OLED Tru-Finder™ με επικάλυψη ZEISS® T*, τις βελτιωμένες λειτουργίες ταινίας και την οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών – όλα αυτά σε μια κομψή φωτογραφική μηχανή, με σταθερό φακό που πραγματικά, χωράει στην τσέπη σας. Ο φακός ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70mm F1,8-2,8 πιο φωτεινός και ευρυγώνιος από ποτέ, συλλαμβάνει τα πάντα από αχανή τοπία, μέχρι έντονα πορτρέτα.
Χάρη στο μεγάλο διάφραγμα που φτάνει τα F2,8, στο μέγιστο σε τηλεφακό, το θέμα σας ξεχωρίζει με ευκρίνεια πάνω στο ομαλό εφέ αποεστίασης φόντου. Η εντυπωσιακή ικανότητα του φακού να συλλέγει φως επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου, ώστε να «παγώνουν» τα θέματά που κινούνται γρήγορα. Το ενσωματωμένο φίλτρο 3 θέσεων (1/8) Neutral Density παρέχει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ευελιξία σε κατάφωτα εξωτερικά πλάνα ή εσκεμμένα θολωμένες λήψεις νερού που τρέχει. Μια ακόμα προσθήκη της Cyber-shot™ RX100 III που περιμέναμε με αγωνία, είναι το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο υψηλής αντίθεσης OLED Tru-Finder™, το οποίο παρέχει φωτεινή θέαση με πολλές λεπτομέρειες, όσο κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή στο μάτι σας.
Η επικάλυψη ZEISS® T*, που βρίσκεται στην οπτική επιφάνεια του σκοπεύτρου, μειώνει εξαιρετικά τις αντανακλάσεις και αποδίδει εκπληκτική καθαρότητα από άκρη σε άκρη. Διαθέτει, επίσης, έναν εύχρηστο αισθητήρα ματιού, ο οποίος αυτόματα μεταβάλει τη λειτουργία από σκόπευτρο σε οθόνη. Από φωτογραφίες με εξαιρετικές λεπτομέρειες, μέχρι ζωντανές ταινίες Full HD – όλα φαίνονται πεντακάθαρα χάρη στον νέο αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό, με 20,1 ενεργά megapixel, τύπου 1,0. Ακόμα μεγαλύτερος από τον αισθητήρα που υπάρχει στις συνηθισμένες compact φωτογραφικές μηχανές, αποτελεί το κλειδί στις λήψεις εντυπωσιακών φωτογραφιών και βίντεο με όμορφα εφέ αποεστίασης φόντου.

About Freegr network

Από το Blogger.