τεχνολογία

Axis Vidius. Γνωρίστε το πιο μικροσκοπικό camera drone

Axis είναι μία εταιρεία κατασκευής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η οποία ειδικεύεται στην δημιουργία drones τα οποία ξεχωρίζουν για το σχεδόν λιλιπούτειο μέγεθος τους. Τον Απρίλιοπου μας πέρασε η εταιρεία κέρδισε τις καρδιές των φίλων των drones με το Aerius και τώρα επιστρέφει ξανά με το Vidius που πρόκειται για το μικροσκοπικό αδερφάκι του και το οποίο σύμφωνα με τους κατασκευαστές του είναι το μικρότερο first-person view quadcopter που υπάρχει στον κόσμο.
Με πλάτος μόλις στα 5 εκατοστά και με ύψος που δεν ξεπερνάει την μία ίντσα, το Vidius είναι ένα high-tech gadget που μπορεί να θεωρηθεί ως ένα θαύμα της υψηλής τεχνολογίας. Αν και είναι λιγάκι πιο μεγάλο από το Aerius (κάτι λογικό εάν υπολογίσουμε ότι περιλαμβάνει και κάμερα), ωστόσο αφήνει με ανοικτό το στόμα τους λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας. Το Vidius με την onboard camera που διαθέτει μπορεί να κάνει streaming και video recording σε ποιότητα420p, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον χειριστή του να τραβήξει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Στο εσωτερικό του βρίσκεται μία μπαταρία στα 3.7V με χωρητικότητα στα 150mAh, η οποία προσφέρει περίπου 7 λεπτά λειτουργίας στο drone, ενώ χρειάζεται περίπου 20 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση. Επιπλέον, μέσω του χειριστηρίου του, ο χρήστης μπορεί να ορίσει 3προεγκατεστημένα modes ταχύτητας, ενώ επίσης δύναται να κατευθύνει το Vidius, ώστε να εκτελέσει μία σειρά από εναέρια ακροβατικά κόλπα. Τέλος, η λιλιπούτεια πρόταση της Axis περιλαμβάνει και LED lights για καλύτερη πτήση στο σκοτάδι, καθώς και ένα extra set από εξαιρετικά χρήσιμους ανταλλακτικούς έλικες.
Axis Vidius (1)
To Axis Vidius είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 29 Ιανουαρίου και όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν έκπτωση στην αρχική τιμή του (από τα 95 στα 75 δολάρια). Η Axis είναι πεπεισμένη ότι το Vidius θα κερδίσει τις καρδιές των drone fans και εμείς έχουμε κάθε λόγο να την πιστεύουμε...

About Freegr network

Από το Blogger.