Europe

Τι θα φέρει σε τεχνολογία, φαγητό και deco το 2016

Το νέο έτος είναι καθ' οδόν και μαζί του θα φέρει νέα trends στον τομέα της τεχνολογίας, του φαγητού, της διακόσμησης και όχι μόνο.Οι παρακάτω καινοτομίες θα αλλάξουν τις ζωές πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο και γι' αυτό τις περιμένουμε πως και πως. 
  • Τα σπιτάκια-τροχόσπιτα
Το μικρό σπίτι με ρόδες είναι η νεότερη στάση στην στέγαση και την προτιμούν αρκετοί νέοι που μένουν στο εξωτερικό. Χάρη στις καινοτομίες προκατασκευασμένων κτιρίων, τα οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια και είναι ειδικά κατασκευασμένα για να εξοικονομούν χρήματα και χώρο, όλο και περισσότεροι Αμερικάνοι προτιμούν τα σπιτάκια με ρόδες. Η μόδα αυτή θα ανθίσει το 2016 καθώς είναι βολική και έχει πολλά πλεονεκτήματα.
  • Το fast food θα γίνει υγιεινό
Όσοι απολαμβάνετε το μπέργκερ σας και τις τηγανιτές πατάτες, τότε σας ενημερώνουμε πως η υγιεινή διατροφή θα είναι το νέο trend του 2016. Οι μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων θα συμπεριλάβουν στο μενού τους 100% υγιεινά μενού  (και όχι μόνο σαλάτες), ώστε να μην περιοριζόμαστε όταν θέλουμε να τσιμπήσουμε κάτι χωρίς να πάρουμε θερμίδες.
  • To Facebook θα γίνει η ν.1 δύναμη σε ενημέρωση και ψυχαγωγία
Το Facebook φιλοξενεί σταθερά πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε καθημερινή βάση. Ναι, καθημερινά. Έτσι πέρα από τις νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσει το Facebook με το νέο έτος, πλήθος διαφημίσεων θα συνεχίσουν να «εισχωρούν» στον ιστότοπο.
  • Θα μιλάμε όλοι (μα όλοι) για τα Oculus Rift
Η μάσκα που θα σου επιτρέπει να βλέπεις ταινίες, να παίζεις παιχνίδια, να σερφάρεις και άλλα χίλια δύο πράγματα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2016. Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δήλωσε: "Το Oculus Rift θα λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 10, επιτρέποντας τους χρηστές να κάνουν streaming παιχνίδια του Xbox One όπως το Halo, Forza και Sunset Overdrive στο Oculus Rift, χρησιμοποιώντας το ήδη γνωστό και αγαπημένο τους χειριστήριο"
Το σύστημα θα περιλαμβάνει ένα χειριστήριο, δύο OLED οθόνες με ευρύ οπτικό πεδίο, έναν ανιχνευτή κίνησης με πολύ χαμηλό latency καθώς και έναν εξωτερικό αισθητήρα τον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε.


Πηγή: Τι θα φέρει σε τεχνολογία, φαγητό και deco το 2016 [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/243403/ti-tha-ferei-se-tehnologia-fagito-kai-deco-2016-eikones#ixzz3w4LVaUmh

About Freegr network

Από το Blogger.