Ψυγείο με τεράστια οθόνη αφής που διαφημίζει η Samsung στη CES 2016

Ένα εντυπωσιακό “έξυπνο” ψυγείο με μεγάλη οθόνη αφής πρωταγωνιστεί στα banners που έχει ήδη τοποθετήσει η Samsung ενόψει της CES 2016, που ξεκινάει την εβδομάδα που έρχεται στο Las Vegas, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες του The Verge.
Η κορεατική εταιρεία θα δείξει στην έκθεση τα νέα της smart fridges, ωστόσο αυτό που βλέπουμε στη φωτό φαίνεται -και είναι- ξεχωριστό, χάρη στη μεγάλη touchscreen που βλέπουμε σε μία από τις πόρτες του και μοιάζει με ένα γιγαντιαίο smartphone ή tablet, το οποίο σαν να έχει προσαρτήσει κάποιος εκεί με… Photoshop.Tο νέο έξυπνο ψυγείο της Samsung θα μπορούσε να τρέχει μία προσαρμοσμένη έκδοση του Android, ακόμη και Tizen, και στη διαφήμιση παρουσιάζεται με το motto: “Family Hub Refrigerator. Get Connected”.
samsung-fridge-big-touchscreen-3
Βλέπουμε πως σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες με ψώνια από το σουπερμάρκετ στην οθόνη του, ενώ ελέγχετε την ατζέντα με τις δραστηριότητές σας ή ακούτε μουσική. Μία έξυπνη λύση από τη Samsung που αποδεικνύει ότι στο Las Vegas θα δούμε πολλές smart devices όχι μόνο στο κομμάτι του mobile αλλά και για το σπίτι μας..

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.