ΑΥΞΗΣΗ πληθυσμιακής κάλυψης δικτύων 4G στην Ελλάδα

Αυτό ακριβώς αναφέρει η πρόσφατη έκθεση της ΕΕΤΤ, η οποία αφορά την πορεία της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα για το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
Τα μέγιστα ποσοστά πληθυσμιακής κάλυψης δικτύων νέας γενιάς που παρείχαν οι πάροχοι κινητής ευρυζωνικής πρόσβασης, στο τέλος του 2017, παρουσιάζονται στο Διάγραμμα 10. Αξιοσημείωτη είναι η αύξηση του ποσοστού πληθυσμιακής κάλυψης δικτύων 4G κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες κατά τη διάρκεια του 2017 (98% στο τέλος του 2017 έναντι 93% στο τέλος του 2016). Η αντίστοιχη πληθυσμιακή κάλυψη των δικτύων 2G και 3G εξακολουθεί να παραμένει στο ίδια υψηλά επίπεδα (ποσοστά άνω του 99%).
Η εξέλιξη της διαδικτυακής κίνησης μέσω κινητών δικτύων 3G και 4G κατά τα τρία τελευταία έτη (2015, 2016 και 2017), παρουσιάζεται στο Διάγραμμα 11. Παρατηρείται ότι η πλειονότητα της κίνησης πραγματοποιείται πλέον μέσω των δικτύων 4G (ενώ μέχρι το 2016 η πλειονότητα της κίνησης πραγματοποιούνταν μέσω δικτύων 3G), γεγονός που αποδίδεται στην αύξηση της κάλυψης των δικτύων 4G (πληθυσμιακής και γεωγραφικής).
Πηγή: ΕΕΤΤ

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.