freegr

«Αγορές μέσω διαδικτύου γρήγορα και ασφαλείς στην πόρτα σου»

H επίδραση του COVID-19 έχει εντείνει την τάση που θέλει τους

καταναλωτές πιο ευαισθητοποιημένους σε θέματα βιωσιμότητας. Παρά τον αντίκτυπο του COVID-19 στο λιανικό εμπόριο, οι αγορές εντός του καταστήματος φαίνεται να παραμένουν η κορυφαία επιλογή για καταναλωτές που ψωνίζουν καθημερινά ή εβδομαδιαία. 
Τις τάσεις που συνδέονται με τις καταναλωτικές συμπεριφορές όπως αυτές αναδείχθηκαν από την πανδημία με μελέτες που έγιναν σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα σε πολλούς κλάδους, ο τομέας της λιανικής έκανε έντονη στροφή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών. 
 Αυτό μάλιστα καθίσταται ακόμα πιο σημαντικό καθώς σύμφωνα με μελέτη η πανδημία δημιούργησε έντονες διαφοροποιήσεις μεταξύ των καταναλωτικών συμπεριφορών, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση νέων ομάδων καταναλωτών που ενδέχεται να αποτελούν το προμήνυμα νέων στάσεων και συμπεριφορών. Οι καταναλωτές που εργάζονται κυρίως από το σπίτι συγκριτικά με όσους εργάζονται εκτός σπιτιού, προτιμούν ένα ψηφιακό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής ενώ αναμένεται να ξοδέψουν υψηλότερα ποσά για όλες τις κατηγορίες. 
 Οι νεότεροι καταναλωτές είναι πιο πιθανόν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο συγκριτικά με μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Μικρότερη είναι η συχνότητα αγορών σε φυσικά καταστήματα από τους καταναλωτές που θέτουν την υγεία και την ασφάλεια ως προτεραιότητα σε σύγκριση με καταναλωτές που δεν είναι τόσο συνειδητοποιημένοι στο θέμα της ασφάλειας Το μόνο άγχος των ανθρώπων που κάνουν ακόμα τις αγορές τους μέσω διαδικτύου είναι αν θα φτάσουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους σύντομα και εδώ αξίζει να γνωρίσετε την E-BILL COURIER. Είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών με παράδοση – παραλαβή όλο το 24ωρο “courier express” και καλύπτει μια περιοχή δραστηριότητας μεταξύ απλού ταχυδρομείου και μεταφορικής εταιρείας.
 Καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων. Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει για κάθε πελάτη ταχύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών, με παραλαβή – παράδοση όλο το 24ωρο, ακόμα και Κυριακές και ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την εταιρεία. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Πρωταρχικός στόχος για τη συγκεκριμένη εταιρεία courier είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

About Freegr network

Από το Blogger.