freegr

ΝΕΕΣ πρωτότυπες curved OLED τηλεοράσεις θα παρουσιάσει η LG στην CES 2022

 Η LG Display θα παρουσιάσει δύο εύκαμπτες OLED πρωτότυπες τηλεοράσεις στην έκθεση CES 2022, υποθέτοντας φυσικά ότι η πανδημία δεν θα σταματήσει τη διοργάνωσή της. Το πρώτο concept ονομάζεται Virtual Ride και διαθέτει τρεις οθόνες OLED 55’’ σε κάθετη διάταξη που σχηματίζουν μια συνεχή οθόνη μπροστά και πάνω από τον αναβάτη. Το πάνελ στο πάνω μέρος έχει καμπυλότητα 500R, όπου σύμφωνα με την LG Display είναι και η πιο ακραία καμπύλη μεταξύ μεγάλων οθονών μέχρι σήμερα.

lg-virtual-ride.JPG.47d60b54bb30ded66cdb3a7305f5777e.JPG

Το δεύτερο concept ονομάζεται Media Chair και πρόκειται για μια τηλεόραση OLED 55’’ σε κλίση με καμπυλότητα 1500R, η οποία σύμφωνα με την LG Display είναι και η ιδανική για περιπτώσεις χρήσης όπως αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία Cinematic Sound OLED της LG, που επιτρέπει στην οθόνη να δημιουργεί ήχο χωρίς εξωτερικά ηχεία. Τέλος, η οθόνη μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ κατακόρυφου και οριζόντιου προσανατολισμού με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο υποβραχιόνιο της καρέκλας.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα concepts που παρουσιάζονται στην CES, η πιθανότητα να δούμε την LG να διαφημίζει είτε το Virtual Ride είτε το Media Chair είναι μικρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει φέρει κάποιες από τις προηγούμενες ιδέες της στην αγορά, αλλά είναι καλό να κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες ως ένδειξη του πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία οθόνη της LG τα τελευταία χρόνια. insomnia.gr

About Freegr network

Από το Blogger.