freegr

GIGABYTE AORUS: Οι νέες προσθήκες στα επαγγελματικά gaming laptops [CES 2022]

 


Η GIGABYTE προσθέτει στο CES 2022 περισσότερα μέλη στα επαγγελματικά gaming laptops AORUS, συμπεριλαμβανομένων των νέων AORUS 17, AORUS 15 και AORUS 5 που διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς, και ηγείται της έννοιας "Reshape the Game" με αυτή την κυκλοφορία στις 5 Ιανουαρίου 2022. Η AORUS 17 είναι η πρώτη που υιοθετεί μια οθόνη gaming με σχεδιασμό λεπτότερου πλαισίου, επιτυγχάνοντας αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και μείωση κατά 30% στο κάτω άκρο της οθόνης. Η άψογη οπτική επέκταση θα ενισχύσει την οπτική εμπειρία σε επίπεδο που θα συναντούσατε μόνο σε κινηματογράφο. Με τον μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 360Hz, η οθόνη δεν θα έχει σπασίματα ή θολώματα στο οπτικό αποτέλεσμα, καθώς ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος αντίδρασης των 3 χιλιοστών του δευτερολέπτου δίνει στους παίκτες απαράμιλλα πλεονεκτήματα στο πεδίο της μάχης. Με τη χρήση του πάνελ bent-type, το AORUS 17 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 17 ιντσών σε έναν τυπικό φορητό υπολογιστή 15 ιντσών. Το λεπτό σώμα του AORUS 17 αυξάνει σημαντικά τη φορητότητα. Η εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα δίνει σε αυτόν τον λεπτό φορητό υπολογιστή μια οθόνη 17", που ξεπερνάει κατά πολύ την κατηγορία βάρους της. Πάρτε το laptop σας μαζί σας πιο εύκολα από ποτέ και βυθιστείτε σε μια εμπειρία e-sports gaming, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

GIGABYTE AORUS 17

Η σειρά AORUS έχει κάνει ένα δυνατό ντεμπούτο με τη φετινή αναβάθμιση του επεξεργαστή Intel Core i7 12ης γενιάς και των τελευταίων GPUs NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop, φτάνοντας στην απόλυτη απόδοση. Με τον επεξεργαστή 14 πυρήνων της σειράς Intel Core H των 45 watt, που περιλαμβάνει έξι πυρήνες απόδοσης και οκτώ πυρήνες αποδοτικότητας, έχει επιτευχθεί σημαντική αύξηση των επιδόσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Χάρη στις αναβαθμισμένες GPUs NVIDIA GeForce RTX 30 Series Laptop, καθώς και στο σύστημα βελτιστοποίησης Dynamic Boost 2.0 AI με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους BAR και Dynamic Boost 2.0 AI, απογειώνοντας τις καλύτερες επιδόσεις για παιχνίδια AAA, υποστηριζόμενες από τον αποκλειστικό σχεδιασμό απαγωγής θερμότητας WINDFORCE Infinity με την τεχνολογία απαγωγής θερμότητας που αποτελείται εξ ολοκλήρου από χαλκό, δύο ανεμιστήρες 12V, πέντε σωλήνες θερμότητας και πτερύγια θερμότητας εξ ολοκλήρου από χαλκό, η θερμότητα που παράγεται από τη λειτουργούσα CPU και GPU απομακρύνεται αποτελεσματικά, ασκώντας πλήρως το 100% της απόδοσης επόμενης γενιάς στους φορητούς υπολογιστές AORUS. Σχετικά με τη συνδεσιμότητα, όλα τα μοντέλα AORUS διαθέτουν το πιο πρόσφατο Wi-Fi 6E, το οποίο επεκτείνεται στη νέα ζώνη 6GHz με ειδικό φάσμα, μειώνοντας σημαντικά την καθυστέρηση που προκαλείται από τις πολυσύχναστες συνδέσεις, επιτρέποντας περισσότερες μεταδόσεις με ταχύτερο ρυθμό. Τόσο ο AORUS 17 όσο και ο AORUS 15 υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση DDR5-4800, με την ταχύτητα ανάγνωσης να είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά DDR4-3200. Απολαύστε σταθερή απόδοση κατά τη διάρκεια multi-tasking ή έντονου gaming.

GIGABYTE AORUS 17


Για τους κορυφαίους gamers, η πιο σημαντική παράμετρος των φορητών υπολογιστών gaming είναι ότι ανταποκρίνονται στον υψηλότερο βαθμό προδιαγραφών, επιτρέποντας στους επιδέξιους ελιγμούς του παίκτη να λάμψουν πραγματικά. Η σειρά AORUS gaming laptop διαθέτει ένα πληκτρολόγιο χαμηλής διαδρομής με εξαιρετικά άμεσους χρόνους απόκρισης, επιτρέποντας στους χρήστες να χτυπήσουν κάθε πλήκτρο πιο γρήγορα από τους αντιπάλους τους, γεγονός που αναμφίβολα προσφέρει ένα απαράμιλλο πλεονέκτημα στον κόσμο του gaming με γνώμονα την ταχύτητα. Περιλαμβάνονται επίσης όλες οι περιοχές Anti-Ghosting N-Key Rollover, καθώς και οι λειτουργίες μακροεντολών ανά πλήκτρο που επιτρέπουν στους παίκτες να διατηρούν τη συνέπεια στο APM τους με ακρίβεια. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία RGB Fusion και υιοθετεί το ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας του GIGABYTE Control Center, επιτρέποντας στους παίκτες να ορίσουν τα μοναδικά τους χρώματα και να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά τους. Με διάρκεια ζωής πλήκτρων έως και 10 εκατομμύρια πατήματα και εξαιρετική ανατροφοδότηση αφής των πλήκτρων, αυτό το προϊόν παρέχει μια εντυπωσιακή εμπειρία αφής. Με το DTS Sound Unbound, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό χωρικών ηχητικών εφέ, ο ήχος αποδίδεται προς όλες τις κατευθύνσεις των παικτών και αποκαθίσταται ρεαλιστικά, επιτρέποντας κάθε θρόισμα που κάνουν οι εχθροί να γίνει αντιληπτό πριν τους εντοπίσετε. Σε συνδυασμό με την οθόνη υψηλής ανανέωσης έως και 360Hz, θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους εχθρούς σας, κυριαρχώντας στους χάρτες των παιχνιδιών. Τα gaming laptops AORUS δεν παρέχουν μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά συνοδεύονται και από τον καλύτερο εξοπλισμό, οδηγώντας σας στο δρόμο της νίκης σε κάθε σας εγχείρημα.

About Freegr network

Από το Blogger.