freegr

Το 2030 τα smartphone θα αντικατασταθούν από τεχνολογίες ενσωματωμένες στον άνθρωπο

 


Το 2030 τα smartphone θα καταργηθούν, θα αντικατασταθούν από τεχνολογίες ενσωματωμένες στον άνθρωπο προβλέπει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia στο Davos της Ελβετίας.

Ως μέρος μιας ομιλίας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Davos, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia, Pekka Lundmark, δήλωσε ότι τα δίκτυα έκτης γενιάς ή 6G θα εμφανιστούν στην αγορά έως το 2030.
Σημείωσε επίσης ότι το smartphone δεν θα είναι στο επίκεντρο στο εγγύς μέλλον, θα αντικατασταθούν.

Ο ίδιος πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν τα συνηθισμένα τους τηλέφωνα προς όφελος πιο βολικών και σύγχρονων συσκευών μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia αναφέρεται σε έξυπνα γυαλιά και άλλες συσκευές που θα φορούν οι άνθρωποι στο πρόσωπό τους.

Σύμφωνα με τον Lundmark της Nokia, πολλές από αυτές τις εφευρέσεις θα ενσωματωθούν απευθείας στο σώμα μας.
Προβλέπει επίσης ότι μέχρι το 2030 θα υπάρξει μια τεχνολογία για h οποία θα απαιτήσει σημαντικούς πόρους σε υπολογιστική ισχύ.

Προκειμένου να μεταδοθούν όλα τα δεδομένα internet, τα δίκτυα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 φορές ή ακόμα και 1.000 φορές ταχύτερα από ότι είναι σήμερα, ανέφερε ο Lundmark.

Σύμφωνα με το επικεφαλής της Nokia, στην εποχή του 6G, μπορούμε επίσης να περιμένουμε ολογράμματα πολύ υψηλής ποιότητας.

«Θα μπορούσαμε τότε να κάνουμε αυτή τη συνάντηση όταν στην πραγματικότητα θα καθόμασταν σε διάφορα μέρη του κόσμου» και να εμφανίζεται ένας άνθρωπος με την μορφή ολογράμματος…

www.bankingnews.gr

About Freegr network

Από το Blogger.