freegr

7+1 ακουστικά κάτω από 30 ευρώ για επιστροφή στο γραφείο


 Αν δεν τους απαντάς, δε φταις εσύ!

Η επιστροφή στο γραφείο μετά το Πάσχα δεν είναι εύκολο πράγμα. Έχεις καθίσει τουλάχιστον 3-4 μέρες λόγω των γιορτών συν την όποια άδεια έχεις βάλει, έχεις απολαύσει φαγητό, έχεις κάνει τις εξόδους σου και τώρα ήρθε η στιγμή να επανέλθεις στην καθημερινότητα. Δύσκολο, ε;

Για να διευκολύνεις λίγο την κατάσταση, μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το παραδοσιακό πια κόλπο «ακούω μουσική, δε φταίω αν δε σας ακούω». Γι’ αυτό και βρήκαμε 7+1 ακουστικά κάτω από 30 ευρώ που μπορείς να προμηθευτείς και να απομονωθείς για λίγες -ή πολλές- ώρες στην ησυχία σου και να απολαύσεις και τη μουσική σου.

akoustika2
Mini Buds2 Pro

Επίλεξε τα νέα Mini Buds2 Pro που συνδέονται με Bluetooth με το smartphone σου και σου χαρίζουν έως 4,5 ώρες χρόνο ομιλίας. Κυκλοφορούν σε τρία χρώματα -λευκό, μαύρο, μωβ- για να διαλέξεις.

...

Sony MDRZX310R Red Ακουστικά Κεφαλής

Ακουστικά Sony MDRZX310R με ελαφρύ, αναδιπλούμενο σχεδιασμό για απόλυτη φορητότητα και μονάδες οδήγησης φερρίτη 30 mm για ισχυρό, ισορροπημένο ήχο.

...

Samsung EO-IC100 Handsfree

H εμπειρία της Samsung στο χώρο της μουσικής δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα in-ear ακουστικά Samsung EO-IC100 δημιουργούν την εντύπωση πως έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά για τον κάθε χρήστη, λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες του για ποιοτικό ήχο και όμορφη σχεδίαση. Με καινοτόμες τεχνολογίες και σχεδιασμό που εμπνέει, είναι ιδανικά για άθληση και καθημερινή χρήση, καθώς διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρα διαχείρισης έντασης, ώστε να μην χάνεις καμία κλήση σου ακόμη και όταν είσαι "on the run".

akoustika4
Αδιάβροχα Ακουστικά iLuv i303 με Έλεγχο Ήχου

Εύχρηστα και ιδιαίτερα ελαφριά ακουστικά για όλες τις περιστάσεις. Είναι άνετα όταν τα φοράς και χάρη στα ειδικά κλιπάκια αυτιών, μένουν πάντα στην θέση τους ενώ εσύ τρέχεις ή αθλείσαι. Είναι αδιάβροχα για τρέξιμο και άσκηση ακόμη και στη βροχή.

akoustika1

JBL Tune 205 Handsfree Μαύρο

Τα In-ear ακουστικά από JBL είναι μία προσιτή επιλογή για ατελείωτες ώρες μουσικής όπου κι αν βρίσκεσαι, διατηρώντας τη διακριτικότητα του σχεδίου τους για τις εμφανίσεις σου.

akoustika9
Lenovo Thinkplus LP1 Pro True Wireless Earphones Bluetooth 5.1 HIFI Gaming Headset

Γρήγορη σύνδεση, μεγαλύτερη σταθερότητα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν semi-in-ear εργονομικό σχεδιασμό για να τα φοράς για ώρες χωρίς να κουράζεσαι.

akoustika6

SENCOR SEP 626 HEADPHONES

Τα μαύρα headphones από SENCOR με βύσμα 3,5 mm είναι ιδιαίτερα στυλάτα με κόκκινη λεπτομέρεια γύρω από τα ακουστικά. Συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών για να μην έχεις να ανησυχείς αν τύχει κάτι.

akoustika10
Edifier P205 In-ear Handsfree

Τα ακουστικά Edifier P205 είναι άνετα και χαρίζουν καθαρό και δυνατό ήχο. Διαθέτουν χειριστήριο για να διαχειρίζεστε την μουσική και τις κλήσεις σας εν κινήσει. Με τον ειδικό σχεδιασμό μπορείτε να απολαύσετε τέλεια εφαρμογή στο αυτί σας, μειώνοντας τους εξωτερικούς θορύβους.

About Freegr network

Από το Blogger.