DVD

Samsung UE40B6000: Η πιο λεπτη τηλεοραση

ΠΟΛΛΕΣ φορές οι τάσεις τις τεχνολογίας περνούν και στις ηλεκτρονικές συσκευές μας όπως συμβαίνει και στις τηλεοράσεις, οπότε ένα νέο μοντέλο που αλλάζει τα δεδομένα δεν περνά απαρατήρητο. Η UE40B6000 40'' της Samsung αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα. Η θέαση απο τις πλευρές του σασί, θα σας γοητεύσει για τις καινοτομίες που προσφέρει. Το απαύγασμα της tech tv αφορά στο εξαιρετικά μικρό πάχος της, το οποίο εύκολα μπορεί να συγκριθεί με το πάχος ενός τυπικού κάδρου διαστάσεων αντίστοιχων με αυτές της τηλεόρασης!
Η Samsung έχει το καλό ότι μπορείτε κυρολεκτικά να την κρεμάσετε στον τοίχο και αν τη βάλετε να δείχνει απλές φωτογραφίες συνδέοντας στη θύρα USB που διαθέτει, ένα flash drive ή σκληρό δίσκο, κάποιοι θα την περάσουν για κάδρο. Βασικός λόγος της λεπτότητας που την διακρίνει αποτελεί η χρήση τεχνολογίας LED, η οποία επιπλέον βοηθά ώστε η κατανάλωση της τηλεόρασης να είναι μόλις 100 Watt (μην ξεχνάτε, μιλάμε για 40'').
Για να μιλήσουμε και για τις συνδέσεις, η συσκευή προσφέρει τέσσερις θύρες HDMI με υποστήριξη HDCP ενώ από πλευράς αναλογικών συνδέσεων –π.χ. εφόσον θελήσετε να συνδέσετε το παλιό σας DVD/video- οπότε σίγουρα αποτελεί μια καινοτομία. Αντί για κανονικές θύρες SCART και component, υπάρχουν ειδικές θύρες στις οποίες συνδέονται αντίστοιχα ειδικά καλώδια που βρίσκουμε στη συσκευασία, στα οποία θα συνδεθεί αναλογικά η συσκευή που θέλουμε. Χάρη σε αυτή την "πατέντα" έχει εξοικονομηθεί χώρος, γεγονός που συμβάλλει στην επίτευξη του μικρού πάχους της τηλεόρασης.

About Freegr network

Από το Blogger.