Η Toshiba ετοιμαζει προιοντα με Blu-ray

Μετά την ήττα της στον πόλεμο του HD-DVD με το Blu-ray, η Toshiba αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά προϊόντα με ενσωματωμένο Blu-ray. Παρά το γεγονός ότι το Blu-ray χρησιμοποιείται ευρέως από τους ανταγωνιστές της, την Sony και την Panasonic, ωστόσο φαίνεται ότι είναι μονόδρομος για την Toshiba καθώς στηρίζεται από τα μεγάλα στούντιο παραγωγής του Χόλυγουντ.
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν σε Ιαπωνική εφημερίδα αναφέρουν ότι η Toshiba αναμένεται να λανσάρει νέα προϊόντα με ενσωματωμένο Blu-ray μέσα στον επόμενο χρόνο, γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την εταιρεία. Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στην Πράγα, ανώτατα στελέχη της Toshiba είχαν απαντήσει σε σχετικό ερώτημα ότι η Toshiba δεν ενδιαφέρεται για το Blu-ray καθώς η ανάπτυξη USB flash drive μεγάλης χωρητικότητας, το USB 3.0 και οι μεγάλες ευρυζωνικές ταχύτητες ανοίγουν νέους δρόμους για την διακίνηση του ψηφιακού περιεχομένου υψηλής ανάλυσης.
Η Toshiba διαθέτει μια σειρά από συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας καθώς και laptop στα οποία θα μπορούσε να ενσωματώσει το Blu-ray έτσι ώστε να μπορούν να αναπαράγουν τους δίσκους τελευταίας γενιάς με περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση.

, , , , , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.