Κορυφή το νέο Gigabyte GA-X58A-UD7

Το καλύτερο motherboard της Gigabyte, η αλλιώς η ναυαρχίδα των μοντέλων που βασίζονται στο Intel X58 Express chipset (LGA1366) είναι το GA-X58-Extreme. Η εταιρεία πάντως ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα την δεύτερη έκδοση του με την ονομασία GA-X58A-UD7 (μέχρι πρόσφατα είχε την ονομασία GA-X58-Extreme 2).
Μέχρι τώρα η εταιρεία χρησιμοποιούσε καταλήξεις στις ονομασίες των motherboard της που έφταναν έως το νούμερο "6" (π.χ UD6). Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται το νούμερο επτά σε κάποια από τις ονομασίες των motherboard της εταιρείας.
Ουσιαστικά με αυτό το τρόπο, θέλει να δείξει ότι το συγκεκριμένο high-end motherboard είναι το κορυφαίο, των... κορυφαίων για την εταιρεία. Αυτό που αναμφισβήτητα είναι η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με το GA-X58-Extreme είναι η ύπαρξη ελεγκτών USB3.0 και S-ATA 6,0Gbps. Είναι εξοπλισμένο με έξι S-ATA 3,0Gbps connectors και τέσσερις S-ATA 6,0Gbps connectors ενώ συνολικά προσφέρει τρεις USB3.0 θύρες. Διαθέτει επίσης τέσσερις θύρες πλήρους μήκους PCI Express2.0 x16 για ισάρριθμες κάρτες γραφικών υποστηρίζοντας τις τεχνολογίες Nvidia 3-way SLI αλλά και 4-way ATI CrossfireX.
Από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζουν δύο eSATA connectors, dual Gigabit Ethernet, 7.1 channel HD Audio, δύο θύρες Firewire, πλήκτρα Power On/Off, Reset και Clear CMOS καθώς και two-digit LED matrix για το debugging κατά την εκκίνηση. Το κόστος του νέου GA-X58A-UD7 υπολογίζεται ότι θα ξεπερνάει τα €400. Όπως αναφέραμε βασίζεται στο Intel X58 Express chipset (LGA1366) το οποίο προσφέρει υποστήριξη στους Intel Core i7 επεξεργαστές τύπου "Bloomfield".

, , , , , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.