ειδήσεις

Ιnternet Explorer 9 - ανανεωμένος και ταχύτερος!

Νέος Ιnternet Explorer 9 βελτιωμένος και ταχύτερος! Με μια μικρή φράση προσδιόρισε ο Steven Sinofsky την επόμενη έκδοση του browser της εταιρείας, η οποία βλέπει την τρέχουσα έκδοση ολοένα και περισσότερο να χάνει στις μετρήσεις δημοτικότητας και η κυριαρχία της στην αγορά να απειλείται.
Ο Ιnternet Explorer 8 που σύμφωνα με την Microsoft είναι ο καλύτερος browser που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, δεν φαίνεται να πείθει τους χρήστες οι οποίοι δυσαρεστημένοι υποστηρίζουν ότι είναι αργός... Η Microsoft όπως είναι επακόλουθο θορυβηθεί από αυτή την εξέλιξη και η επόμενη γενιά του ΙΕ αναμένεται ταχύτερη και βελτιωμένη στην εκτέλεση Javascript.
Επιπλέον ο Internet Explorer 9 θα χρησιμοποιεί, όπως ήταν αναμενόμενο, την επεξεργασμένη έκδοση της trident rendering-engine. Αυτή θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, μια ευρεία υποστήριξη της HTML 5 αλλά και τη επιταχυνόμενη από το hardware απεικόνιση σελίδων του Web.
Οι πρώτες δοκιμές αποδεικνύουν ότι διαθέτει ταχύτητες κοντά στους Firefox και Chrome με τη Microsoft να ανατρέπει τα όσα υποστήριζε περί ταχύτητας Javascript, ότι δηλαδή δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην πλοήγηση αλλά απασχολεί μόνο τα εργαλεία benchmark.

About Freegr network

Από το Blogger.