ειδήσεις

Netbooks με τους καινούριους Dual Atom

Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε η Intel δήλωσε ότι κυκλοφορεί δώδεκα νέα netbook, εξοπλισμένα με τους καινούριους διπύρηνους επεξεργαστές διπλού πυρήνα Atom, θα βρίσκονται στις προθήκες των καταστημάτων. Μέχρι το τέλος του 2010, κατασκευαστές όπως η Acer, η ASUS, η Fujitsu, η Lenovo, η LG, η Samsung, η MSI, και η Toshiba θα διαθέτουν netbooks βασισμένα στους νέους επεξεργαστές.
"Η Acer προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει την εμπειρία που αποκομίζουν οι πελάτες της μέσα από τη χρήση των φορητών τους υπολογιστών, είτε αυξάνοντας την ταχύτητα τους, είτε εξασφαλίζοντας περισσότερες ώρες λειτουργίας χάρη στη χρησιμοποίηση μπαταριών με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής," δήλωσε ο κ. David Lee, αντιπρόεδρος του τμήματος Mobile Computing στην Acer.
Χάρη στον επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Atom N550 και την υποστήριξη μνήμης DDR3, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη απόκριση όταν σερφάρουν στο διαδίκτυο μέσα από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή WiFi, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουν σε φορητούς μεγαλύτερων διαστάσεων ή να συμβιβαστούν με μικρότερη διάρκεια ζωής για τη μπαταρία, καθώς η διάρκεια ζωής των νέων φορητών είναι ίδια με την αντίστοιχη όσων είναι εξοπλισμένοι με τους μονοπύρηνους Atom N450.
"Η αγορά των netbook, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια σχετικά νέα κατηγορία υπολογιστών, έχει γνωρίσει εντυπωσιακή ανάπτυξη," ανέφερε ο κ. Erik Reid, Διευθυντής Μάρκετινγκ στις πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων της Intel. "Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.intel.com/products/processor/atom.

About Freegr network

Από το Blogger.