ειδήσεις

Αρχές Οκτωβρίου το iPhone 5..

Οι φήμες και τα κουτσομπολιά έχουν πάρει φωτιά αυτή την εβδομάδα και όταν πρόκειται για το iPhone 5 όλοι ακούν προσεκτικά. Αυτή τη φορά η είδηση βγαίνει από τους εργαζόμενους στην AT&T που σε μια κλαδική έκθεση είπαν ότι στην εταιρία τους περιμένουν το iPhone 5 στις αρχές Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, ένας από τους αντιπρόεδρους της AT&T ενημέρωσε τα στελέχη της εταιρίας ότι τον Οκτώβριο θα αρχίσουν την διανομή του iPhone 5.
Ο ίδιος αντιπρόεδρος είπε χαρακτηριστικά ότι όλο το προσωπικό της εταιρίας τις επόμενες 35 - 50 ημέρες πρόκειται να είναι πολύ απασχολημένο και θα πρέπει οι προϊστάμενοι να «προετοιμάσουν τις ομάδες τους ανάλογα."
Η αλήθεια είναι ότι η αγορά περίμενε το νέο iPhone αυτό τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Η ίδια η Apple μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει το νέο της smartPhone τον Ιούνιο στο WWDC. Ωστόσο, το φωτεινό WWDC πέρασε χωρίς να γίνει καμία αναφορά στο καινούργιο iPhone.
Από την Apple δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση ότι θα παρουσιάσει νέο iPhone τον επόμενο μήνα, αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι φήμες είναι μια ισχυρή μηχανή διαφήμισης και πωλήσεων για την Apple.

About Freegr network

Από το Blogger.