ειδήσεις

Νέα Asus Mars II dual GTX 580

Τα τελευταία χρόνια η Asus έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην uber-high-end αγορά, χάρη στην σειρά ROG και στα προϊόντα της. Σε αυτή την σειρά συμπεριλαμβάνονται μερικές κάρτες γραφικών υψηλότατων προδιαγραφών κι επιδόσεων που παίρνουν το όνομά τους από αρχαίους Έλληνες θεούς.Μια τέτοια κάρτα είναι η νέα Mars II dual GTX 580.Η κάρτα βασίζεται σε δύο GF110 πυρήνες, χρονισμένους στα 772MHz.
Η reference GTX 590 τρέχει στα 607MHz, αλλά κατορθώνει να καταναλώνει έως και 365W ισχύος. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την κατανάλωση ενέργειας για την νέα Mars II, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι είναι αρκετά υψηλά. Η Mars II εχει 3GB μνήμης χρονισμένη στα 1002MHz, περίπου 150MHz υψηλότερες από την reference κάρτα της nVidia.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Η συγκεκριμένη VGA έχει θηριώδεις διαστάσεις και βέβαια υποστηρίζει 4-way SLI, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά ένα άχρηστο χαρακτηριστικό δεδομένου ότι είναι triple-slot design.
Το κόστος της υπολογίζεται περίπου από €1.260 έως €1399 όσο δηλαδή κοστίζει ένα ολόκληρο gaming PC. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι με τα ίδια χρήματα μπορούμε να αγοράσουμε δυο Overclocked GTX 590.

About Freegr network

Από το Blogger.