ειδήσεις

CES 2012: Μια ματιά στο Dell XPS 13 Ultrabook

Φυσικά η Dell δεν θα μπορούσε να λείψει από την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES 2012. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι τα Ultrabooks έχουν την τιμητική τους σε αυτό το event, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη με το κομψό σχεδιασμό τους αλλά και τις επιδόσεις τους.
Σήμερα η Dell ανακοίνωσε την δυναμική εισαγωγή της στο χώρο των ultrabooks, με την παρουσίαση του XPS 13, ένας αρμονικός συνδυασμός design, επιδόσεων και φορητότητας. Η τιμή του ξεκινάει από τα $999 και οι υποψήφιοι αγοραστές στην Αμερική μπορούν να το παραγγείλουν από αυτή τη φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Dell. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε συγκεκριμένες περιοχές παγκοσμίως τον Μάρτιο.Το μικρό του πάχος το καθιστά ικανό να αποθηκευτεί σε οποιαδήποτε θήκη μεταφοράς έχετε στην κατοχή σας. Η οθόνη του είναι κατασκευασμένη με Gorilla Glass, ενώ το μέγεθός της αγγίζει τις 13.3 ίντσες 720p (1366x768). Η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένη 1.3MP webcam, ένα χαρακτηριστικό αρκετά χρήσιμο θα λέγαμε για την πραγματοποίηση video κλήσεων μέσω Skype. Εξοπλίζεται ακόμη και με chiclet πληκτρολόγιο. Έπειτα από μερικές μέρες χρήσης του πληκτρολογίου, θα νιώσετε την αίσθηση άνεσης και ευκολίας που παρέχει, χωρίς ταυτόχρονα να παράγει και αρκετό θόρυβο.
Το πιο σημαντικό κομμάτι, είναι αυτό των επιδόσεων. Το συγκεκριμένο ultrabook είναι συμβατό με χαμηλής κατανάλωσης Intel Core επεξεργαστές (i5 2467M ή i7 2637M). Φέρει επιπλέον 128GB ή 256GB SSD drive αλλά και 4GB DDR3 SDRAM μνήμης χρονισμένη στα 1333MHz, καθιστώντας το έτσι ικανό να τρέχει απαιτητικές διεργασίες. Ακόμη συναντούμε και Intel HD3000 ενσωματωμένα γραφικά για HD video playback και encoding, ενώ ο SSD του προσφέρει γρηγορότερους χρόνους εκκίνησης. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει και μπαταρία των 6 κελιών που σύμφωνα με τον κατασκευαστή προσφέρει 8 ώρες και 53 λεπτά λειτουργίας σε i5-2467M με 128GB SSD configuration. Χάρη στην τεχνολογία Intel Smart Connect, το ultrabook ενημερώνει αυτόματα όλες τις εφαρμογές web που έχετε εγκατεστημένες.

About Freegr network

Από το Blogger.