ειδήσεις

H Mini-ITX ολοκληρωμένη πρόταση της VIA

H VIA ανακοίνωσε την VB7009 Mini-ITX ολοκληρωμένη πλακέτα της, με διαστάσεις μόλις 17Χ17 εκατοστά. Η VB7009 θα είναι διαθέσιμη με διάφορους επεξεργαστές εξοικονόμησης ενέργειας της VIA, όπως ο dual core VIA NanoTM X2 και σε συνδυασμό με τον VIA VX900 unified all-in-one media system processor (MSP), θα μπορέσει να ικανοποιήσει του απαιτητικούς χρήστες, αφού υπόσχεται υψηλές επιδόσεις στον τομέα του HD video και γενικώς στην αναπαραγωγή παντός είδους βίντεο σε αναλύσεις 1080p.
Πιο συγκεκριμένα η γκάμα των επεξεργαστών ξεκινάει με τον VIA C7 1,0GHz, ο οποίος ψύχεται παθητικά, τον VIA C7-D 1,6GHz και τον dual core VIA Nano X2 1,2GHz. O VIA VX900 MSP, που είναι επιφορτισμένος για την αναπαραγωγή του multimedia περιεχομένου, είναι εφοδιασμένος με τον VIA ChromotionHD 2.0 video processor, που παρέχει hardware επιτάχυνση σε αρχεία VC1, H.264, MPEG-2 και WMV9 HD, με σκοπό να μην επιβαρύνεται ο κεντρικός επεξεργαστής.
Από πλευράς εξοπλισμού, η VB7009 υποστηρίζει μέχρι 4GB DDR3 και παρέχει πληθώρα συνδέσεων όπως, θύρα VGA, τέσσερις USB 2.0, COM port, δύο θέσεις Gigabit Ethernet, mouse/keyboard combo port και τρείς εισόδους- εξόδους για ήχο και μικρόφωνο. Επιπλέον των παραπάνω, η μητρική παρέχει μέσω headers τέσσερις USB 2.0, τρείς COM ports, LPC και SMBus connectors.

About Freegr network

Από το Blogger.