Ενσωμάτωση αισθητήρων Kinect σε φορητούς υπολογιστές(;)

Σε λίγες μέρες αναμένουμε τον ερχομό του Kinect στην πλατφόρμα των Windows και τώρα φήμες θέλουν τη Microsoft να εργάζεται πάνω στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης σε φορητούς υπολογιστές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ‘The Daily’, η εταιρεία έχει ήδη κατασκευάσει τους πρώτους πρωτότυπους φορητούς υπολογιστές της εξοπλισμένους με αισθητήρες Kinect.
Οι συσκευές αυτές είναι πιθανότατα (Asus) netbooks με λειτουργικό σύστημα Windows 8, μικροσκοπικούς αισθητήρες εκεί όπου βρίσκεται συνήθως η webcam και IR LEDs στο κάτω μέρος της οθόνης. Όπως επιβεβαίωσε η Microsoft, οι συσκευές αποτελούν πράγματι επίσημα πρωτότυπα laptops με αισθητήρες Kinect.
Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, η τεχνολογία Kinect θα μπορούσε να βρει εκατοντάδες διαφορετικές εφαρμογές σε ένα φορητό υπολογιστή. Πέρα από το προφανές που ειναι το gaming, σκεφτείτε πόσες άλλες δυνατότητες θα μπορούσε να προσφέρει μια απλή κίνηση των χεριών ή των δαχτύλων όπως για παράδειγμα άνοιγμα εφαρμογών, εναλλαγή παραθύρων/εφαρμογών, χειρισμός λειτουργιών και πολλές άλλες.

, ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.