Μετρήστε την ταχύτητα του browser σας με το benchmark της Google

H Google, διέθεσε την Octane, μία νέα benchmarking suite, για τη μέτρηση της ταχύτητας των browser. Βασίζεται στην προηγούμενη σουίτα, V8, στην οποία τον περασμένο Δεκέμβριο έγιναν σημαντικές βελτιώσεις.
Η σουίτα Octane προσθέτει στη V8 πέντε νέα JavaScript benchmarks που δημιουργήθηκαν από δημοφιλή, γνωστά Web apps και βιβλιοθήκες. Από τη Google, σημείωσαν πως η Octane έχει φιλικό, εύκολο περιβάλλον χρήσης και προσαρμόζεται στο μέγεθος της οθόνης της συσκευής στην οποία χρησιμοποιείται.

Στα τεστ προστίθενται τα Box2DWeb, Mandreel, Pdf.js, GB Emulator και CodeLoad.
Το Box2DWeb τρέχει ένα JavaScript port από δημοφιλή 2D physics engine
Το Mandreel "μεταφράζει" σε JavaScript τον πηγαίο κώδικα C++ της 3D Bullet Engine, ο οποίος σύμφωνα με τη Google χρησιμοποιείται σε πολλά Web-based games
Το Pdf.js βασίζεται στο PDF reader τής Mozilla και μετράει την ταχύτητα του browser στην αποκωδικοποίηση ενός αρχείου PDF
Ο GB Emulator προέρχεται από ένα open source emulator δημοφιλούς παιχνιδιού για κονσόλες και τρέχει ένα 3D demo Το CodeLoad προέρχεται από open source βιβλιοθήκες όπως η Closure και η jQuery Μπορείτε να τρέξετε τα benchmark της Octane στα PC τις ταμπλέτες και τα smartphone σας, από εδώ.

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.