τεχνολογία

Shuttle Mini-PC για το LGA1155 socket

H Shuttle κυκλοφόρησε το Barebone XH61V, σε ενδεικτική τιμή τα 189 ευρώ. Το μίνι PC έχει σχεδιαστεί για την πλατφόρμα LGA1155 της Intel και «απλώνεται» σε όγκο τριών λίτρων.
Υποστηρίζεται από το Intel H61 Express chipset, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίξει επεξεργαστές Intel Core i, Pentium και Celeron, με θερμική κατανάλωση έως τα 65Watt (TDP).
Για τη ψύξη του χρησιμοποιείται ένας σωλήνας απαγωγής της θερμότητας με δύο ανεμιστήρες των 60 χιλιοστών. Στα δύο SO-DIMM slots μπορείτε να τοποθετήσετε έως 16GB DDR3 RAM στο Dual channel mode. Ένα εξωτερικό τροφοδοτικό των 90Watt διασφαλίζει την τροφοδοσία του ρεύματος.
Στο XH61V μπορείτε να τοποθετήσετε έως τρία drives: είτε τρία μοντέλα των 2,5 ιντσών είτε δύο των 2,5 ιντσών κι ένα οπτικό drive slimline. Στις υποδοχές σύνδεσης βρίσκουμε τοα SATA στα 3GBit/s και δύο θέσεις μίνι Mini PCIe 2.0 (1x Full-Size, 1x Half-Size), στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε κάρτες επέκτασης. Μοιρασμένες στην μπροστινή και πίσω πλευρά είναι οι υποδοχές σύνδεσης HDMI, DVI-I, δύο USB 3.0, τέσσερα USB 2.0 και S/PDIF.
Η Shuttle παρέχει ως έξτρα εξοπλισμό μια βάση στήριξης για κάθετη λειτουργία. Το Shuttle Barebone XH61V διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά σε ενδεικτική τιμή τα 189 ευρώ.

About Freegr network

Από το Blogger.