ειδήσεις

MEGA cloud με 50GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο


Όπως γράφαμε πριν από δύο μήνες ο ιδρυτής τουMegauploadKim Dotcom, μετά το κλείσιμο του Megaupload από το FBI τον Ιανουάριο του 2012 για πειρατεία, ετοιμάζεται να λανσάρει νέα υπηρεσία αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων.
Το λανσάρισμα της υπηρεσίας MEGA έχει προγραμματιστεί για αύριο, 19 Ιανουαρίου και θα έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης. Επίσης, όπως αποκάλυψε ο Kim Dotcom σε χθεσινό του tweet, η υπηρεσία θα προσφέρει δωρεάν χώρο 50GB για όσους χρήστες θελήσουν να τη χρησιμοποιήσουν και εγγραφούν.
Τα 50GB είναι η μεγαλύτερη ποσότητα δωρεάν χώρου που προσφέρουν οι cloudυπηρεσίες όλων των εταιρειών. Χαρακτηριστικά, τα Dropbox και Sugarsyncπροσφέρουν 2-5GB ενώ το SkyDrive προσφέρει τον περισσότερο, ο οποίος φθάνει "μόλις" τα 25GB.
Ο Dotcom επίσης προσπαθεί να ανακτήσει δεδομένα χρηστών που χάθηκαν από την παύση τού Megaupload, ενώ σημείωσε πως θα παραχωρήσει premiumλογαριασμούς στη νέα υπηρεσία σε όσους χρήστες είχαν στην προηγούμενη, μόλις αυτό καταστεί εφικτό νομικά.
Όπως είναι φυσικό, η μουσική και η κινηματογραφική βιομηχανία ανησυχούν από την επανεμφάνιση του "Mega-πειρατή" και η νέα του υπηρεσία αναμένεται να βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών από την πρώτη στιγμή. pathfinder.

About Freegr network

Από το Blogger.