ειδήσεις

H Asus ετοιμάζει οικονομικό tablet 7 ιντσών


Asus, πρωτοπόρος στη δημιουργία κορυφαίωνtablets ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά ένα οικονομικό μοντέλο 7 ιντσών για όσους δεν ενδιαφέρονται για κορυφαίες επιδόσεις αλλά για τη λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή.
To MeMo Pad, όπως είναι η ονομασία του, θα κοστίζει 149 δολάρια και στόχος της Asus, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της, είναι να διαθέσει μια συσκευή με ισορροπία ως προς την αποτελεσματικότητα, την απόδοση και το κόστος της. Για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, το MeMo Pad θα έχει επεξεργαστή Via WM8950 με συχνότητα 1GHz, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου (θα υπάρχει και μοντέλο με 16GB), καθώς και υποδοχή για κάρτες micro SD. Η 7 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1024x600, ενώ υπάρχει και κάμερα 1MP στο εμπρός μέρος. Ως προς τη συνδεσιμότητα, υπάρχει βεβαίως υποστήριξη Wi-Fi.
Το κόστος του MeMo Pad πάντως δεν είναι τελικά και τόσο δελεαστικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, αφού το Nexus 7 που κατασκευάζει για τη Google, κοστίζει μόλις 50 δολάρια επιπλέον και έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Δείτε το extreme test 16 κορυφαίων tablets της Ελληνικής αγοράς, στο PC Magazine που κυκλοφορεί.

About Freegr network

Από το Blogger.