ειδήσεις

SAPPHIRE EDGE HD4: Νέο MiniPC με μεγάλες δυνατότητες!

Μετά την επιτυχία της νέας σειράς EDGE HD, που αναφέρονται ως τα μικρότερα PC με πλήρη χαρακτηριστικά, η SAPPHIRE Technology, που είναι παγκοσμίως γνωστή για τις σειρές των καρτών γραφικών και τις μητρικές της, παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο, το SAPPHIRE EDGE HD4 mini-PC. Το SAPPHIRE EDGE HD4 μοιράζεται τον ίδιο λεπτό σχεδιασμό που έχουν και οι προηγούμενες εκδόσεις αλλά έρχεται με τον νεότερο επεξεργαστή Celeron 847 από την Intel. Όπως και τα παλιότερα μοντέλα, είναι πιο λεπτό ακόμα και από ένα wireless access point και έχει διαστάσεις όσο ένα βιβλίο.
Ο σχεδιασμός του το κάνει κατάλληλο να σταθεί δίπλα σε μία τηλεόραση στο σαλόνι σας ή δίπλα σε οθόνη υπολογιστή για τις επιχειρήσεις, καταλαμβάνοντας τον λιγότερο δυνατό χώρο. Ακόμα αν και έχει πολύ μικρές διαστάσεις, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο PC για το σπίτι, για τις ανάγκες της εκπαίδευσης ή για επαγγελματική χρήση. Στο σπίτι το μικρό μέγεθος του, το κάνει κατάλληλο αντικαταστάτη των μεγάλων κουτιών για χρήσεις internet, home office εφαρμογών καθώς και θέασης βίντεο. Στις επιχειρήσεις η χρήση Intel επεξεργαστή στο SAPPHIRE EDGE HD4 το κάνει κατάλληλο για Office εφαρμογές καθώς και άλλες λειτουργίες απαιτώντας ελάχιστο χώρο και καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.
Το νέο SAPPHIRE EDGE HD4 έρχεται με 4GB DDR3 μνήμης, σκληρό δίσκο 320GB, ασύρματη επικοινωνία καθώς και υποδοχή Ethernet, μία USB 3.0 και τρεις USB 2.0. Υποστηρίζει ανάλυση full HD (1920x1080) μέσω υποδοχής HDMI, ενώ υπάρχει και υποδοχή VGA και εξόδους ήχου. Το SAPPHIRE EDGE HD4 Mini PC είναι κατάλληλο για τις ανάγκες της εκπαίδευσης και τις εταιρίες και είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows 7 και 8, Vista και Windows XP, ενώ έρχεται με το freeDOS λειτουργικό σύστημα. Τέλος η οικογένεια των SAPPHIRE Mini PC προσφέρει εκδόσεις τόσο με επεξεργαστή από την Intel όσο και APUs από την AMD που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια, κάτι που τα κάνει τα πιο οικονομικά μοντέλα αυτή τη στιγμή.
Η οικογένεια SAPPHIRE Mini PC συμπληρώνεται από τα: Edge HD3 : APU E450, 1,65GHz, 4GB DDR3, 2.5" SATA 320GB HDD, AMD Radeon HD6320 (VGA / HDMI και WiFi), έρχεται με το Free DOS Edge VS4: MINI PC, AMD APU Trinity (A4), 1,9GHz διπύρηνος επεξεργαστής, 4GB DDR3 (2+2), 2.5" SATA 320GB HDD, AMD Radeon HD7400G (HDMI / Mini DP και WiFi), έρχεται με το Free DOS Edge VS8: MINI PC, AMD APU Trinity (A8), 1,6GHz τετραπύρηνος επεξεργαστής, 4GB DDR3 (2+2), 2.5" SATA 500GB HDD, AMD Radeon HD7600G (HDMI / Mini DP και WiFi), έρχεται με το Free DOS

About Freegr network

Από το Blogger.