ειδήσεις

Πραγματικότητα περισσότερες χειρονομίες σε PC με Windows το 2014

To 2014 θα διατεθεί το σύστημα Kinect για υπολογιστές με Windows, με το οποίο η Microsoft επιχειρεί ένα βήμα ακόμα προς την επικοινωνία ανθρώπου-υπολογιστή με φυσικές κινήσεις. Μετά την παρουσίαση του νέου αισθητήρα Kinect για το «ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας» Xbox One που κέρδισε τις εντυπώσεις για τις δυνατότητές του, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ανάλογες βελτιώσεις και στον διάδοχο του σημερινού Kinect για Windows. 
Έτσι, το νέο Kinect για Windows υπόσχεται μεγαλύτερη ακρίβεια και άμεση απόκριση στις κινήσεις του σώματος του χρήστη. Ο νέος αισθητήρας Kinect για Windows θα περιλαμβάνει υψηλότερη πιστότητα, διευρυμένο πεδίο λήψης, βελτιωμένη ανίχνευση σκελετού, καθώς και νέες υπέρυθρες. 
Τους προσεχείς μήνες, η ομάδα θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αισθητήρα και το SDK του Kinect για Windows για την ανάπτυξη εφαρμογών που αξιοποιούν το Kinect σε υπολογιστές με Windows. H αρχή θα γίνει στην εκδήλωση της Microsoft BUILD 2013 που απευθύνεται σε developer, στα τέλη του Ιουνίου 2013. 

About Freegr network

Από το Blogger.