ΟΤΕ Satellite μεευρυζωνικό Internet σε απομακρυσμένες περιοχές

Μπορεί οι ευρυζωνικές συνδέσεις να αποτελούν πραγματικότητα για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, όμως ακόμα υπάρχουν περιοχές στις οποίες η πρόσβαση σε γρήγορο Internet αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός. Για τις περιπτώσεις απομακρυσμένων ή δύσβατων περιοχών, ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήμερα μια νέα υπηρεσία με την ονομασία OTE Satellite Internet η οποία με τη βοήθεια Δορυφόρου φέρνει το ευρυζωνικό Internet και σ'αυτές τις περιοχές.
Για τη νέα υπηρεσία, ο ΟΤΕ συνεργάζεται με την Eutelsat με διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη παρουσίας σταθερής γραμμής. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ο εξοπλισμός στον οποίο περιλαμβάνεται η ειδική δορυφορική κεραία και το modem, θα διατίθεται δωρεάν ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία πακέτα των οποίων οι τιμές και οι παροχές για 24μηνο συμβόλαιο διαμορφώνονται ως εξής:
  • “OTE Satellite Internet 10’’: 29,90€/μήνα , με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
  • “OTE Satellite Internet 25’’: 39,90€/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων2 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
  • “OTE Satellite Internet 100’’: 79,90€/μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων2 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.