τεχνολογία

Η Toshiba παρουσίασε το Satellite Radius 12 με Ultra HD 4K

Η Toshiba παρουσίασε τον Satellite Radius 12,  που αποτελεί συνδυασμό ευελιξίας, φορητότητας, επιδόσεων και εναλλακτικών επιλογών οθόνης με την εξελιγμένη λειτουργικότητα των Windows 10.Η σειρά Satellite Radius 12 έχει πάχος 15,4 χιλιοστά και βάρος 1,32 κιλά, δηλαδή είναι εξαιρετικά εύκολος στη μεταφορά και ενσωματώνει μπαταρία που του προσδίδει αυτονομία 8 ωρών. Διαθέτοντας αρμό 360 μοιρών ουσιαστικά ενεργοποιεί πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης: laptop, tablet, tabletop, presentation και audience.
SatelliteRadius_12P20W-CSpecial_Shots_Win10screen
Με πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης, ο Satellite Radius 12 είναι μία premium συσκευή για κάθε χρήση, στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει. Όντας ο πρώτος στον κόσμο 12,5 ιντσών υβριδικός φορητός υπολογιστής με οθόνη Ultra HD 4K, ο Satellite Radius 12 προσφέρει μοναδική ποιότητα εικόνας για μία τέτοια φορητή συσκευή.
Με τέσσερις φορές τα pixels του Full HD, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν τετραπλάσια καθαρότητα και αξιοπρόσεκτες λεπτομέρειες. Η οθόνη διαθέτει διαμόρφωση χρώματος πιστοποιημένη με Technicolor, καθώς επίσης και Chroma Tune για λογισμικό Toshiba, που επιτρέπει στους χρήστες να διαλέξουν τα καλύτερα χρώματα για το περιεχόμενο που βλέπουν.
Sat_Radius12_P20W-C_FullProd_Tablet_beauty_01
Εναλλακτικά, η συσκευή έρχεται και με οθόνη Full HD, ωστόσο αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν 350 NIT οθόνη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς επίσης και τεχνολογία IPS για ευρεία γωνία θέασης. Επιπλέον, οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ενίσχυση Corning Gorilla Glass για αντοχή στις ζημιές και προστασία.
Συμπληρώνοντας το ψυχαγωγικό πακέτο, τα ενσωματωμένα Harman Kardon ηχεία με DTS Studio Sound προσφέρουν κρυστάλλινο, φυσικό ήχο είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε ακούτε μουσική. Επιπλέον, η ασύρματη μουσική μέσω Bluetooth Link επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν στα ηχεία του Satellite Radius 12 τα αγαπημένα τους κομμάτια από συμβατό smartphone ή tablet.
Sat_Radius12_P20W-C_FullProd_laptop_03
Όλα τα μοντέλα της σειράς χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel 6Ης γενιάς έως Core i7 ενώ αξιοποιούν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10. Επιπρόσθετα, διαθέτουν Solid State Drive (SSD) χωρητικότητας έως 512GB SSD ενώ η μνήμη RAMφτάνει μέχρι και τα 8GB.
Σε επίπεδο συνδεσιμότητας περιλαμβάνονται εξελιγμένες τεχνολογίες, όπως η θύρα USB 3.1 Type-C με έως 10Gbps για γρήγορη πρόσβαση αρχείων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προσανατολισμό, δύο θύρες USB3.0, Bluetooth, Intel Wireless Display και υποδοχή HDMI. Ακόμη, η σειρά Satellite Radius 12 ενσωματώνει το Intel Dual Band Wireless-AC για γρήγορη ασύρματη επικοινωνία.

About Freegr network

Από το Blogger.