Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο που είναι τραβηγμένο από το drone της GoPro

Πριν από μερικούς μήνες, η GoPro ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κατασκευάσει quadcopter drone, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί περαιτέρω πληροφορίες.

Παρόλα αυτά, η ίδια η εταιρία ανέβασε πρόσφατα στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από το εν λόγω drone. Για την ακρίβεια, το βίντεο τραβήχτηκε χρησιμοποιώντας σύστημα σταθεροποίησης και ένα prototype του drone, όχι το τελικό προϊόν. Μάλιστα, η GoPro υποστηρίζει ότι το βίντεο δεν έχει υποστεί επεξεργασία σταθεροποίησης εικόνας μετά τη λήψη του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι, πιθανότατα, ο χειρισμός του drone πραγματοποιήθηκε από επαγγελματία της ομάδας της GoPro.

Η ανάλυση του βίντεο είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως με αρκετά προϊόντα της GoPro. Η επιλογή μέγιστης ανάλυσης στο βίντεο είναι τα 1440p, επομένως δεν υπάρχει ένδειξη για δυνατότητα λήψης 4K. Ωστόσο, η τελική έκδοση του εν λόγω drone θα μπορούσε να ενσωματώνει μια τέτοια λειτουργία, λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό ανταγωνισμό των υπόλοιπων εταιριών.


, , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.