Αυτό είναι το νέο Microsoft Band 2 με κυρτή οθόνη

Θυμάστε το Microsoft Band, το πρώτο wearable που μας είχε συστήσει η αμερικανική εταιρεία, πριν από έναν περίπου χρόνο; Μία αρκετά βελτιωμένη έκδοσή του λανσάρει τώρα, το νέο Microsoft Band 2, μία πρόταση με κυρτή οθόνη, πιο ποιοτική κατασκευή και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, που συνεργάζεται εκ νέου με την Microsoft Health πλατφόρμα.
Διαθέτει, φυσικά, τα fitness features που είδαμε στο πρώτο wearable της εταιρείας (GPS, αισθητήρα καρδιακών παλμών, μετρητή θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου, έξυπνες ειδοποιήσεις κ.λπ), με την προσθήκη όμως και νέων, όπως βαρόμετρο, παρακολούθηση κινήσεων στο golf και ακόμη καλύτερη ενσωμάτωση της Cortana, νέα apps για email, μηνύματα, τρέξιμο, ποδήλατο ή ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά και τη δυνατότητα να υπολογίζει τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2max) που μπορεί να καταναλωθεί από τον οργανισμό σας κατά τη διάρκεια μίας άσκησης.
Microsoft-Band-2 (3)
Η AMOLED οθόνη του νέου Microsoft Band 2, ανάλυσης 320x128 pixels, είναι κυρτή όπως γράψαμε ήδη, ενώ διαθέτει προστασία Gorilla Glass 3 και είναι βελτιστοποιημένη για καλύτερη απόκριση στο άγγιγμα.
Το νέο fitness tracker της Microsoft διαθέτει αυτονομία που του προσφέρει έως 48 ώρες χρήσης, ενώ είναι αδιάβροχο. Mπορεί να λειτουργεί τόσο σε συνεργασία με Windows συσκευές(Windows 8.1 ή νεότερο), όσο και με iOS (8.1.2 ή νεότερο) και Android (4.3 ή νεότερο).
Microsoft-Band-2
Οι προπαραγγελίες για το νέο Microsoft Band ξεκινούν από σήμερα και θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον στις ΗΠΑ από τις 30 Οκτωβρίου με κόστος 249 δολάρια.

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.