freegr

Η Google ανακοίνωσε τον OnHub WiFi Router

ASUS και TP-Link είναι οι δύο μοναδικοί κατασκευαστές του εν λόγω router ο οποίος έρχεται με προτεινόμενη τιμή $199.

Ο OnHub υπόσχεται ταχύτατο WiFi για γρήγορο streaming ανάμεσα στις συσκευές σας με υψηλό bandwidth κάτι που το καταφέρνει χάρη στην κυκλική κεραία που βρίσκεται στην κορυφή του. Επιπλέον, η Google λανσάρει το On app, μια εφαρμογή που "μιλά" με τον δρομολογητή αναφέροντας στατιστικά για τους συνδεδεμένους χρήστες αλλά και για την ποιότητα του δικτύου ενώ ενσωματώνει μερικά μελλοντικά στάνταρ Bluetooth® Smart Ready, 802.15.4 και Weave συσκευές. Παράλληλα, η Google θα πραγματοποιεί αυτόματες αναβαθμίσεις στο firmware και όπως αναφέρει δε θα διακόπτει τη χρήση του διαδικτύου. 
Όντας σχεδιασμένος από την Google, ο δρομολογητής θα διαθέτει και πλήθος από ρυθμίσεις ασφαλείας, που θα αναβαθμίζονται με τον καιρό. Όσον αφορά τις ταχύτητες, ο OnHub θα μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με 1900 Mbps σε δύο συχνότητες, 2.4 και 5GHz.
Οι δύο vendors που θα κυκλοφορήσουν τις δικές τους υλοποιήσεις είναι οι ASUS και TP-Link και με προτεινόμενες τιμές $219.99 και $199.99 αντίστοιχα. Τέλος, η διαθεσιμότητα έχει ξεκινήσει σε ορισμένες γωνιές του κόσμου και θα ενταθεί στις 3 Νοεμβρίου.


About Freegr network

Από το Blogger.