ειδήσεις

CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή"

Τη νέα σειρά LG SIGNATURE παρουσιάζει στην CES 2016 η LG. Το premium lineup με τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνει τη συναρπαστική τηλεόραση 4K OLED HDR, ένα αναβαθμισμένο πλυντήριο ρούχων TWIN Wash, έναν ψυγειοκαταψύκτη αιχμής τεχνολογίας Door-in-Door και άλλα προϊόντα. Tο νέο lineup των προϊόντων LG SIGNATURE, το οποίο συγκεντρώνει την καλύτερη τεχνολογία και σχεδιασμό της εταιρείας, θα παρουσιάσει επίσημα η LG Electronics (LG), στην CES 2016, στο Λας Βέγκας. Το όραμα της σειράς LG SIGNATURE είναι να μείνει 'καθαρή' και εκλεπτυσμένη, πιστή στην ουσία του κάθε προϊόντος. 
"Κατευθυντήρια αρχή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η ουσία των προϊόντων μας διατηρείται από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την εμπειρία του τελικού χρήστη", δήλωσε ο Brian Na, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής του Τμήματος Μάρκετινγκ παγκοσμίως στην LG. "Η LG SIGNATURE είναι η ενσάρκωση όλων, όσα είναι σημαντικά στην LG, και ελπίζουμε να μεταδώσουμε αυτή τη φιλοσοφία σε πελάτες που εκτιμούν τα δυνατά προϊόντα από ισχυρά εμπορικά σήματα".
Το αρχικό lineup LG SIGNATURE περιλαμβάνει τη συναρπαστική τηλεόραση 4K OLED HDR, ένα αναβαθμισμένο πλυντήριο ρούχων TWIN Wash™έναν ψυγειοκαταψύκτη αιχμής τεχνολογίας Door-in-Door™, έναν φουτουριστικό υβριδικό ιονιστή αέρα, έναν διπλό φούρνο με άφθονα χαρακτηριστικά καθώς και ένα state-of-the-art πλυντήριο πιάτων TurboSteam™

Τηλεόραση OLED με τεχνολογία στο maximum για maximum απόλαυση

CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή" στο σπίτι
H βραβευμένη με 2016 CES Best of Innovation τηλεόραση LG SIGNATURE OLED είναι γνωστή για την κομψή απλότητα χωρίς περιττά στοιχεία που αποσπούν την προσοχή από τη συναρπαστική εμπειρία του θεατή. 
Η LG SIGNATURE OLED διαθέτει τον μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό της εταιρείας, για μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη 2,57 χιλιοστών OLED με ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα. Για την επίτευξη του σχεδιασμού που δένει φυσικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό περιβάλλον, οι σχεδιαστές εξαλείφουν όλα τα περιττά χαρακτηριστικά και τοποθετούν τα ηχεία στο εσωτερικό της βάσης της τηλεόρασης.
Η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED διαθέτει την σφραγίδα αναγνώρισης Ultra HD Premium από την UHD Alliance (UHDA), που σημαίνει ότι πληροί τα πιο απαιτητικά πρότυπα επιδόσεων για ανάλυση, HDR (high dynamic range), μέγιστη φωτεινότητα, μαύρο επίπεδα, ευρεία γκάμα χρωμάτων και καθηλωτικό ήχο, μεταξύ άλλων κριτηρίων. Με δυνατότητες HDR, Pixel Dimming, 10-bit panel/10-bit ισχύ επεξεργασίας, ColorPrime Pro και το νέο webOS 3.0, η LG SIGNATURE OLED αντιπροσωπεύει την απόλυτη τεχνολογία στην αγορά των τηλεοράσεων.

Ένα ξεχωριστό πλυντήριο ρούχων

CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή" στο σπίτι
Η μοναδική εμφάνιση του πλυντηρίου ρούχων LG SIGNATURE αποτελεί μια προηγμένη έκδοση του LG TWIN Wash™, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση CES 2015. Το 24 ιντσών πλυντήριο εμπρόσθιου φορτίου LG SIGNATURE είναι πιο ανθεκτικό, πιο βολικό και πιο εξελιγμένο από ποτέ και διαθέτει το μοναδικό συρτάρι MINI Wash κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής.
Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του πλυντηρίου LG SIGNATURE τονίζεται από το εντυπωσιακό Quick Circle User Interface με δυνατότητα αφής, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη γυάλινη πόρτα σε γωνία 17 μοιρών που το καθιστά εύκολο να το δει κανείς και όταν στέκεται. Η Push Open πόρτα του πλυντηρίου μπορεί να ανοίξει ακόμα και όταν τα χέρια του χρήστη δεν είναι ελεύθερα, απλά πιέζοντας ελαφρά. Επιπλέον, η επικάλυψη σμάλτου δίνει στο πλυντήριο μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα απωθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη διάβρωση.
Το πλυντήριο ρούχων LG SIGNATURE έρχεται εξοπλισμένο με το LG proprietary Centum System™ που βελτιώνει την αντοχή και την ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης. Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του πλυντηρίου μειώνεται σημαντικά καθώς το Centum System™ ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς του κάδου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης. 

Ψυγειοκαταψύκτης που αποκαλύπτει την εσωτερική φρεσκάδα

CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή" στο σπίτι
Ο ψυγειοκαταψύκτης LG SIGNATURE αντιπροσωπεύει την απεικόνιση της ουσίας ενός ψυγείου με μια φρέσκια ματιά, που είναι ταυτόχρονα έξυπνο και αναβαθμισμένο.
Με βάση το πνεύμα της καινοτομίας, η LG εφάρμοσε τον βραβευμένο σχεδιασμό Door-in-Door™, φέρνοντάς τον ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας το χαρακτηριστικό Knock-on Door-in-Door το οποίο μετατρέπει την αδιαφανή Door-in-Door™ πόρτα σε διάφανη με ένα απλό ελαφρύ χτύπημα (knock). Η διάφανη επιφάνεια επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο του ψυγείου, χωρίς να ανοίγουν καν την πόρτα, προσφέροντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνοντας την απώλεια του ψυχρού αέρα.
Το χαρακτηριστικό Auto Door Open είναι ακόμα πιο καινοτομικό και ουσιαστικά "ανοίγει" αυτόματα την πόρτα του ψυγείου όταν πλησιάζει κάποιος, επιτρέποντας μια γρήγορη ματιά μέσα ακόμα κι αν κάποιος είναι φορτωμένος. Ο ψυγειοκαταψύκτης LG SIGNATURE διαθέτει το μοτέρ της LG Inverter Linear Compressor, χάρη στον οποίο η θερμοκρασία ψύξης προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το φορτίο των αποθηκευμένων τροφίμων και δημιουργούνται λιγότερες εσωτερικές τριβές εξαιτίας του μοναδικού σχεδιασμού του, ενώ επιπλέον η καλή λειτουργία του διασφαλίζεται με 10-ετή εγγύηση.

Ιονιστής Αέρα που "καθαρίζει" μπροστά στα μάτια σας

CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή" στο σπίτι
Η LG "πιστεύει ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον καθαρό αέρα". Ο εξαιρετικού σχεδιασμού Ιονιστής Αέρα LG SIGNATURE επιτρέπει στη διαδικασία καθαρισμού του αέρα να γίνεται ορατή, χάρη στο καινοτομικό διάφανο πάνελ του. 
Εξοπλισμένο με την προηγμένη λειτουργία 'Aqua-Cyclone', ο μοναδικός αυτός ιονιστής αξιοποιεί τη δύναμη του νερού για να φιλτράρει τις επιβλαβείς χημικές ουσίες και τα ρυπογόνα στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά στον χώρο το κανονικό επίπεδο υγρασίας. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με το σύστημα φίλτρων της LG 'Semi-Permanent Filter System', που επιτρέπει στους καταναλωτές να απομακρύνουν, να καθαρίζουν και να επαναχρησιμοποιούν τα φίλτρα μέχρι και για 10 χρόνια, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόστος.
Καθώς τα σωματίδια της σκόνης είναι συνήθως αόρατα με γυμνό μάτι, οι χρήστες μπορούν ωστόσο να δουν πραγματικά την ατμόσφαιρα του εσωτερικού περιβάλλοντος απλά κοιτώντας τον δείκτη 'LG Smart PM1.0', ο οποίος, τοποθετημένος γύρω από την οθόνη ελέγχου, χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά χρώματα φωτός που υποδεικνύουν ανάλογα τη συγκέντρωση των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων.
CES 2016: το premium lineup της LG βάζει "υπογραφή" στο σπίτι
Η σειρά LG SIGNATURE θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της σε βασικές αγορές στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία αμέσως μετά την CES. Οι συμμετέχοντες στη CES μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου στο Las Vegas Convention Center, Central Hall # 8204 για να δουν τα νέα προϊόντα LG SIGNATURE από κοντά. Η σειρά LG SIGNATURE θα περιλαμβάνει περισσότερα προϊόντα με την επέκταση του εμπορικού σήματος.

About Freegr network

Από το Blogger.