ειδήσεις

7 gadgets για ονειρικές.... βραδιές Mundial!

Η μεγάλη στιγμή του ποδοσφαίρου ήρθε και εμείς, συγκεντρώσαμε όλα όσα χρειάζονται για να την τιμήσουμε όπως της πρέπει. Και, να την απολαύσουμε όσο
δεν πάει.
Είσαι στο γραφείο και τη σκέφτεσαι. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Στο διάλειμμα του φαγητού, μιλάς γι' αυτήν με τους συναδέλφους σου. Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας ανταλλάσσεις μηνύματα με τους φίλους σου στα διάφορα γκρουπ του Whatsapp, του Viber, του Facebook. Μέχρι και στο Instagram, μέχρι και εκεί, υπάρχει community που μοιράζεστε φωτογραφίες της. Η πιο δύσκολη στιγμή της ημέρας; Αυτή που πρέπει να πεις στο κορίτσι σου ότι δεν θα το δεις γιατί πρέπει να δεις εκείνη.
Η στρογγυλή Θεά έχει κάνει μερικά -γλυκά- σμπαράλια το πρόγραμμά σου. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πότε θα πας επιτέλους σπίτι, θα ενεργοποιήσεις τη μεγάλη τηλεόρασή σου, θα ανοίξεις τη μηχανή του ποπ κορν, θα απλώσεις τα πόδια σου στον καναπέ και θα αρχίσεις να μετράς αντίστροφα μέχρι το πρώτο σφύριγμα του αγώνα.
Σε μία περίοδο τέτοιας υπερδιέγερσης αισθήσεων, είναι κάτι παραπάνω από φυσικό, ότι στο άκουσμα μίας ατάκας του στυλ «μπορείς να κάνεις την απόλαυση της παρακολούθησης του Μουντιάλ ακόμη μεγαλύτερη» μπορεί να βάλεις τα γέλια. Αφού, «πόσο περισσότερη μπορεί να γίνεται δηλαδή»; Επειδή ο Κωτσόβολος, θα σου δώσει την απάντηση «πολλή», πριν γελάσεις ειρωνικά ρίξε μία ματιά στις παρακάτω συσκευές. Γιατί αν τις έχεις, τότε πέρα από γέλια χαράς δικής σου και των φίλων σου έχεις εξασφαλίσει και τον τίτλο του MVP οικοδεσπότη αθλητικών βραδιών. Και όχι μόνο. Γι αυτό:
1. Μεγάλη τηλεόραση είναι αυτή που ξεπερνά τις 55 ίντσες
Γιατί θες να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερη ευκρίνεια γίνεται. Γιατί η μικρή περιοχή θες να νιώθεις ότι βρίσκεται ανάμεσα στο τραπεζάκι του σαλονιού και τα πόδια σου. Αλλά κυρίως, γιατί θα είσαι αυτός που στην παρέα την έχει μεγαλύτερη. Και άρα, όλοι θα θέλουν να μαζεύεστε σπίτι σου. Με τις παντόφλες θα βλέπεις τους αγώνες (και, το σώβρακο κατά περίπτωση). 
2. Η οθόνη που λέγαμε παραπάνω, θέλει και βάση!
Αυτή η διευκρίνιση είναι bonus αφιερωμένο σε αυτούς που μέσα στη φούρια τους, δεν έχουν μυαλό να σκεφτούν ότι μία μεγάλη οθόνη, τη θέλει την απόστασή της από το πάτωμα για να φτουρίσει. Γιατί όσο πιο ψηλά και όσο πιο κέντρο, βρίσκεται τόσο καλύτερη εικόνα και γωνία έχουμε. Οπότε, «βάση μην ξεχάσεις να πάρεις» (με μαμαδίστικη φωνή).
3. Η πιο μεγάλη ώρα να κάνεις το βήμα για Home Cinema, είναι τώρα
Έστω ότι είσαι στη φάση του «να πάρω home cinema ή να μην πάρω». Μέσα στα πλεονεκτήματα της εν λόγω αγοράς, προφανέστατα είναι το γεγονός ότι στο σπίτι σου, θα έχεις ένα σινεμά. Ωστόσο, μην μπερδεύεσαι με το όνομα. Ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος λόγος για να αποκτήσεις ένα home cinema είναι το γεγονός ότι στο σπίτι σου θα έχεις ένα γήπεδο. Και ποιο γήπεδο εν προκειμένω!
4. Προτζέκτορας, η λύση των εναλλακτικών
Ένα τεράστιο πανί που παρουσιάζει μία τεράστια διοργάνωση όσο πιο ζωντανά γίνεται. Όχι, η αλήθεια είναι ότι η πρόταση του προτζέκτορα δεν είναι καθόλου κακή. Τουναντίον, θα είσαι για την παρέα η εναλλακτική της. Οπότε, αν σκεφτούμε τι πέραση έχουν τα τελευταία χρόνια τα εναλλακτικά νησιά (σ.σ.: τα Κουφονήσια κάνουν thumbs down σε αυτήν την πρόταση) όλοι σπίτι σου θα θέλουν να βλέπουν αγώνα.
5. Συσκευή ποπ κορν, η θαυματουργή
Ο αγώνας έχει αρχίσει. Η αγωνία έχει κορυφωθεί. Εσύ, θες κάτι να μασουλάς για μέχρι το ημίχρονο για να ξεγελάσεις το άγχος και την πείνα σου. Με τα φιστίκια δεν βγαίνει και πολύ το 45λεπτο. Τι κάνεις; Στήνεις έναν ανδριάντα στον άνθρωπο που ανακάλυψε τη συσκευή του ποπ κορν, και την βάζεις στην πρίζα (όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά). Επιπλέον, γίνεσαι και το σπίτι με τις τοπ παροχές για τους φίλους σου. Και τεράστια οθόνη, και home cinema, και προτζέκτορας και ποπ κορν; Ε, πάει πολύ για να είναι αληθινή τέτοια πολυτέλεια.
6. Χοτ ντογκ, το χειροποίητο
Θυμάσαι που λέγαμε παραπάνω στην περίπτωση του home cinema ότι θα κάνεις το σπίτι σου γήπεδο; Ε, νοείται γήπεδο χωρίς χοτ ντογκ; Δε νοείται. Άσε που εδώ μιλάμε για ένα level παραπάνω αφού εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάχνεις για τον εαυτό σου και την παρέα σου, σπιτικό βρώμικο. Δηλαδή αν δε βγεις εσύ MVP σε φιλοξενία, τότε ποιος; 
7. Μπάρμπεκιου, το μεγαλοφυές
Όταν λέμε «οργανώνω βραδιά σπίτι μου να δούμε αγώνα» δεν σημαίνει παίρνω τα ρούχα από τον καναπέ και τα πετάω όπως όπως στην ντουλάπα. Ούτε κάνω εγκαίρως την παραγγελία ώστε τα σουβλάκια να μη φτάσουν πάνω στο σημείο που ο Ronaldo θα εκτελεί φάουλ. Οι αθλητικές βραδιές στο σπίτι όπως θα έπρεπε να είναι, έχουν και μπάρμπεκιου στη λίστα τους. Μαζί με τη μεγάλη οθόνη και μερικές ακόμα συσκευές για τα προκαταρκτικά (βλέπε 5 παραπάνω). Γι αυτό αν είσαι ψήστης, τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξεις την αξία σου στα φιλαράκια σου είτε προτιμάς ψησταριά κάρβουνου είτε ψησταριά υγραερίου. Παρεμπιπτόντως, αν έχεις κήπο τότε ανέβασε ακόμη πιο υψηλά τον πήχη. Με μπάρμπεκιου και αθλητική βραδιά στην εξοχή. gazzeta.gr

About Freegr network

Από το Blogger.