Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο E-commerce ήρθε για να μείνει

H Τεχνητή Νοημοσύνη στο E-Commerce δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, ένα μοδάτο τεχνολογικό trend. Ήρθε για να μείνει και να πολλαπλασιάσει τζίρους και κέρδη. 
Τα τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI-Artificial Intelligence) στο Ε-Commerce. Παρόλο που ο όρος ΑΙ-Artificial Intelligence αποτελεί Trend της εποχής μας, ουσιαστικά συνιστά τη φυσική εξέλιξη της Τεχνολογίας που μπορεί πλέον να επεξεργαστεί έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών οι οποίες σχετίζονται με τις συνήθειες των χρηστών και μέσα από έξυπνες εφαρμογές, τους οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επειδή τελικά το ζητούμενο για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πως θα πολλαπλασιάσει τους τζίρους και τα κέρδη, η τεχνολογική εξέλιξη επιβάλλεται να κινείται με τεράστιες ταχύτητες πετυχαίνοντας το στόχο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. "Είναι προφανές ότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι εταιρείες Ε-Commerce που υποστηρίζουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα οι οποίες διαφοροποιούνται από το πόσο εύκολα μπορούν να είναι τεχνολογικά εξελισσόμενες και επιστημονικά επαρκείς σε επίπεδο Artificial Intelligence εφαρμογών που αναπτύσσονται και ενσωματώνονται στις πλατφόρμες των e shops για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των χρηστών, λειτουργώντας τελικά προς όφελος των ιδιοκτητών των ηλεκτρονικών καταστημάτων και κερδίζοντας το στοίχημα του ανταγωνισμού" αναφέρει ο Θανάσης Καμέας, ceo και founder της Plushost.
Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι κάθε εταιρεία που επενδύει και «επιχειρεί» τελικά στο Ε-Commerce σχετίζεται με την ικανότητά της να εξελίσσεται και να αξιοποιεί τελικά τις σύγχρονες τεχνολογίες, εν προκειμένω τις «έξυπνες» εφαρμογές με τεχνολογία Artificial Intelligence στο DΝΑ της, πόσο εύστοχα αξιοποιεί τελικά τις εφαρμογές αυτές προς όφελος του πελάτη, με απώτερο στόχο τη μέγιστη εμπειρία του καταναλωτή και τη μετατροπή της πλοήγησής του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο οποίο η οικοδόμηση στέρεων σχέσεων μεταξύ e-shoppers και brands θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κάθε project.
H Plushost αντιλαμβανόμενη εγκαίρως το κρίσιμο τεχνολογικό "momentum" της διαδικασίας του ψηφιακού μετασχηματισμού, είναι η πρώτη εξειδικευμένη E-commerce εταιρεία που ανέπτυξε Artificial Intelligence εφαρμογές στα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών της, βελτιώνοντας αποτελεσματικά τη διαδρομή του πελάτη από την «είσοδό» του στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι και την ολοκλήρωση της αγοράς με έξυπνες και ενοποιημένες λύσεις που καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, το AllinOne 360 e-commerce: Από το προσωποποιημένο μάρκετινγκ στο οποίο οι εφαρμογές Artificial Intelligence παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον τρόπο που συλλέγονται και αξιοποιούνται τα δεδομένα των χρηστών κατά την αλληλεπίδραση τους με τα ηλεκτρονικά καταστήματα, την εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων μέχρι και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μέχρι και την παραλαβή στο χώρο του.

Στην ουσία, η Plushost.gr με την καθιέρωση των εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης δεν πρόσθεσε απλά μια επιπλέον «εργαλειοθήκη» εφαρμογών, αλλά έβαλε τις «ράγες» πάνω στις οποίες θα δρομολογηθεί το πιο γρήγορο και «υπερηχητικό τρένο» αυτής της συναρπαστικής διαδρομής προς τη νέα εποχή του Ε-commerce. Ένα τρένο που θα γνωρίζει τις ανάγκες του «επιβάτη» κατά την περιήγησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τις επιθυμίες και καταναλωτικές του συνήθειες, τις στάσεις που θέλει να κατέβει, τα αξιοθέατα που θέλει να δει. Ένα έξυπνο όχημα που θα παρέχει λύσεις ανάλυσης δεδομένων των επιβατών του και φυσικά που θα υποστηρίζει τη διαχείριση και ανάλυσή τους χάρις στις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Άρα το Artificial Intelligence δεν είναι μια τεχνολογία που έρχεται από ένα ακαθόριστο μέλλον, αλλά μια ολόκληρη επιστήμη που εφαρμόζει όσα ήδη συμβαίνουν, όσα πρόκειται να συμβούν και όσα θα θεμελιωθούν στο άμεσο μέλλον ως βασικά δομικά στοιχεία του Ε-commerce. Πρόκειται για το next step που θα αναδιαμορφώσει ριζικά το online shopping και θα προλαβαίνει τη σκέψη του online καταναλωτή οδηγώντας τον στις βέλτιστες επιλογές.
Artificial Intelligenc: Ο καλύτερος φίλος του ROI
Οι αριθμοί «μιλάνε» από μόνοι τους: Σύμφωνα με την έρευνα της Tractica, το Artificial Intelligence προελαύνει με γεωμετρική πρόοδο στο Ε-commerce, ενώ τα έσοδα από την αξιοποίησή της αναμένεται να αγγίξουν τα 36.8 δις δολ. παγκοσμίως μέχρι το 2025. «Γιατί κατακτά το Artificial Intelligence το E-commerce;» είναι η πρώτη εύλογη ερώτηση. Αυτό συμβαίνει διότι το Artificial Intelligence εστιάζει εξαντλητικά σε ένα κυρίαρχο και διαχρονικό ζητούμενο: Στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Και ως γνωστόν συναρπαστική εμπειρία του πελάτη ισούται με μαθηματική ακρίβεια με αύξηση του ROI, πολύ απλά με διόγκωση των κερδών. Και ποιος δεν θέλει σήμερα σίγουρα κέρδη;
Μοναδική εμπειρία πελάτη: Το νέο "χρυσάφι"
Ο τρόπος που συλλέγονται και αξιοποιούνται τα δεδομένα (Big Data) παίζουν ιδιαίτερα κρίσιμο - σχεδόν καθοριστικό- ρόλο στη βελτίωση της εμπειρίας του online shopper μέσω των εφαρμογών Artificial Intelligence κατά την αλληλεπίδρασή τους με τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Πρωταρχική σημασία έχει το γεγονός ότι οι εφαρμογές του Artificial Intelligence βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη χάρις στο γεγονός ότι οι διαφημίσεις στις οποίες «εκτίθενται» είναι customized, προσωποποιημένες, τον αφορούν πραγματικά, του μιλούν σαν να τον ξέρουν. To personalization είναι η ικανότητα να χρησιμοποιείς τα customer data για να προσαρμόζεις το περιεχόμενο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στις προτιμήσεις του καταναλωτή, διευκολύνοντάς τον να βρει ευκολότερα το προϊόν που επιθυμεί αλλά και να του προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις που άπτονται των προτιμήσεων και των συνήθειών του οδηγώντας τον σε επαναλαμβανόμενες αγορές.
Βάσει έρευνας του Econsultancy, περίπου το 74% των marketers δηλώνουν ότι το targeted personalization αυξάνει τα συνολικά ποσοστά συμμετοχής του πελάτη. Έτσι, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του engagement και του conversion rate μειώνοντας ταυτόχρονα το time transaction. Για να το πούμε απλά, στέλνεις το σωστό μήνυμα στη σωστή στιγμή καθώς το Artificial Intelligence personalization παρακολουθεί τις συσκευές και τα κανάλια για να δημιουργήσει το ανάλογο customer view.
Φωνητική …βοήθεια στο σπίτι
Εξίσου σημαντική συμβολή στην εμπειρία του χρήστη έχει και η ευκολία αναζήτησης. Στη εποχή της Alexa και της Siri, η online αγορά ενός προϊόντος είναι μόλις “μια φωνητική εντολή μακριά”. Ο λόγος για το voice assistance (φωνητική βοήθεια) ως εργαλείο καθοδήγησης του χρήστη προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την παραγγελία του ή να αναζητήσει με ευκολία τα προϊόντα που επιθυμεί. Οι κινήσεις του χρήστη διασυνδέονται με τις φωνητικές συμβουλές αυξάνοντας κατακόρυφα το conversion rate των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τη βελτιστοποίηση του Funnel Tracking και κατ’ επέκταση την εκτόξευση του conversion rate των ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Η φωνητική βοήθεια (Αγγλικά) δεν είναι πλέον trend, είναι κανόνας. Μάλιστα σύμφωνα με τις προβλέψεις του Quoracreative stats, στο τέλος του 2020, το 50% όλων των αναζητήσεων θα βασίζονται στη φωνητική αναζήτηση. Η Gartner, ο παγκόσμιος κολοσσός έρευνας και consulting, αποκαλύπτει ότι το 30% των αναζητήσεων θα γίνονται από συσκευή χωρίς οθόνη την ίδια στιγμή που οι OC&C Strategy Consultants προβλέπουν ότι η εισχώρηση στα σπίτια των έξυπνων φωνητικών λειτουργιών θα ανέλθει στο 55% μέχρι το 2022.
Πελατο-Κεντρική Οπτική Αναζήτηση
Μπαίνοντας ακόμα πιο βαθιά στις δυνατότητες του Artificial Intelligence σε σχέση με το Ε-commerce, θα συναντήσουμε το Customer-Centric Visual Search (Πελατο-Κεντρική Οπτική Αναζήτηση). Αξίζει να τονίσουμε ότι ένα από τα εμπόδια που καλούμαστε να υπερπηδήσουμε στο E-commerce είναι το υψηλό bounce rate δυνητικών πελατών που κατά το online shopping τους ενδέχεται να συναντήσουν αποτελέσματα προϊόντων που δεν σχετίζονται με τις προτιμήσεις τους. Αποτέλεσμα; Ενοχλούνται και αποχωρούν. Και ποιος θέλει σήμερα να χάνει πελάτες;
Εδώ έρχεται να δώσει λύση το Customer-Centric Visual Search με κύριο εργαλείο του το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) ή, πιο απλά, μία φυσική γλωσσική διαδικασία με την οποία τοποθετείται σε σχετικό πλαίσιο και βελτιώνεται το αποτέλεσμα της αναζήτησης. Η μορφή αυτή της εφαρμογής Artificial Intelligence χρησιμοποιεί δυνατότητες αναζήτησης που καταφέρνουν να συσχετιστούν με το προϊόν. Έτσι, μας επιτρέπουν να επιτύχουμε personalization.

O χρήστης βλέπει προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων, βιώνει μια καλύτερη online experience και, συνεπώς, είναι πολύ πιο πιθανό να προβεί σε αγορά. Η ικανότητα του Artificial Intelligence να προβλέπει αποτελεσματικά τη συμπεριφορά και τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας σχετικές με αυτόν προτάσεις αποτελεί commodity. Πώς όμως ακριβώς λειτουργεί αυτό; Συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα αναζήτησης. Έπειτα, οι αλγόριθμοι αντλούν τις πληροφορίες, το ιστορικό, τα δεδομένα τρίτων, τα δεδομένα περιεχομένου κ.α. για να προσφέρουν τις απαραίτητες προτάσεις στο χρήστη. Αυτό, είναι η Παροχή Προτάσεων προς τους Πελάτες (Providing Recommendation to the Customers) και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το πολυπόθητο user experience.
Το automation και τα chatbots 
Το Artificial Intelligence χρησιμοποιεί τεχνολογία και αλγόριθμους για να ενημερώσει τους αντίστοιχους εμπόρους τι ψάχνουν ακριβώς οι πελάτες τους. Καθώς το E-Commerce διευρύνεται διαρκώς, ένα πακέτο Artificial Intelligence automated εφαρμογών γίνεται παραπάνω από απαραίτητο για κάθε βιομηχανία.
Μέσα στον τομέα του automation θα μπορούσαμε εντάξουμε και τα chatbot που δίνουν τη δυνατότητα στα ηλεκτρονικά καταστήματα να προσφέρουν 24ωρη εξυπηρέτηση μέσα από αυτόματες απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών αλλά και να θέτουν στοχευμένα ερωτήματα ώστε να κατευθύνουν τον εκάστοτε επισκέπτη στο επιθυμητό περιεχόμενο. Είναι μια «win-win» κατάσταση: Καλύτερο customer service με targeted περιεχόμενο για το ηλεκτρονικό κατάστημα, βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης για τον πελάτη.
Μπορώ να προβλέψω τις πωλήσεις μου;
Το Artificial Intelligence έχει πολλαπλά οφέλη σε βασικούς τομείς, όπως το Sales Forecasting, (Πρόβλεψη των Πωλήσεων), αλλά και το Retargeting Potential Customers (Επαναστόχευση Δυνητικών Πελατών).
Σκοπός είναι η διαμόρφωση μοντέλων Next Best Product to Recommend, σε πραγματικό χρόνο, με τελικό στόχο τη διαμόρφωση μοντέλων απόφασης, για τη βελτίωση cross sell στρατηγικών , αλλά και τη δημιουργία μοντέλων προσομοίωσης (Personas) τα οποία θα βασίζονται στην επεξεργασία των δεδομένων ανά κατηγορία καταστημάτων ώστε να προκύπτουν προβλέψεις πωλήσεων στα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Εν κατακλείδι θα μπορούσα να πω ότι το σύγχρονο E-Commerce αποτελεί μια ταχύτατα εξελισσόμενη επιστήμη. Η γρήγορη επεξεργασία του όγκου των πληροφοριών που συσσωρεύονται καθημερινά από την αλληλεπίδραση των χρηστών με τα ηλεκτρονικά καταστήματα και η εύστοχη αξιοποίησή τους μέσα από εφαρμογές Artificial Intelligence τόσο σε επίπεδο πλατφόρμας όσο και marketing, θα οδηγήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα με κέρδος στην επόμενη μέρα των online αγορών.
* Ο Θανάσης Καμέας, είναι founder & CEO της Plushost

, ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts