freegr

Η Microsoft αντιγράφει την καλύτερη εφαρμογή ήχου των Windows

 


    Τα Windows 11 περιλαμβάνουν μια κρυφή δυνατότητα ήχου που μοιάζει πολύ με το EarTrumpet

Η Microsoft αντιγράφει λειτουργίες από ένα δημοφιλές εργαλείο ήχου για Windows. Στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 11, μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας νέος μείκτης έντασης ήχου που μοιάζει πολύ με το EarTrumpet. Η νέα δυνατότητα των Windows 11 παρέχει γρήγορη πρόσβαση από τη γραμμή εργασιών για εναλλαγή εξόδων ήχου και έλεγχο ήχου μεμονωμένων εφαρμογών.

Για αυτό ακριβώς κατασκευάστηκε το EarTrumpet πριν από σχεδόν πέντε χρόνια. Το φοβερό βοηθητικό πρόγραμμα έχει βελτιώσει τον ήχο στα Windows εδώ και χρόνια και κάποτε ονομάστηκε ως «η εφαρμογή ελέγχου έντασης των Windows 10 που θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει η Microsoft». 

Ο πρώην μηχανικός της MicrosoftDave Amenta και ο MVP της MicrosoftRafael Rivera, δημιούργησαν το EarTrumpet και ο Rivera επεσήμανε τις ομοιότητες της νέας δυνατότητας Windows 11 της Microsoft στο Twitter αυτή την εβδομάδα. «Κοίτα να δεις. Η Microsoft πλησιάζει το EarTrumpet», είπε ο Rivera.

Πέρα από αυτό, είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τη Microsoft να επενδύει περισσότερο στις δυνατότητες ήχου των Windows. Το EarTrumpet έθεσε τα πρότυπα και η Microsoft χρειάστηκε πέντε χρόνια για να αναγνωρίσει ότι είναι μια αξιόλογη εφαρμογή. Το λειτουργικό σύστημα χρειαζόταν εδώ και καιρό βελτιώσεις και οι χρήστες των Windows δεν θα πρέπει πραγματικά να καταφεύγουν σε εργαλεία τρίτων που τοποθετούν ένα άλλο εικονίδιο ήχου στη γραμμή εφαρμογών. Η εφαρμογή της Microsoft δεν είναι τόσο γρήγορη και εύκολη όσο το EarTrumpet, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για την εταιρεία να το βελτιώσει πριν από την κυκλοφορία.

Η Microsoft δεν έχει επισήμως αναγνωρίσει τις νέες δυνατότητες ήχου στις δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 11. Η δυνατότητα είναι κρυμμένη κάτω από μια πειραματικό πέπλο, μέρος ενός τρόπου για τη Microsoft να δοκιμάσει χαρακτηριστικά των Windows 11 που ενδέχεται να μην οριστικοποιηθούν ποτέ. Πολλές πειραματικές λειτουργίες εντοπίζονται νωρίς, συνήθως εβδομάδες πριν τις ανακοινώσει επίσημα η Microsoft και παρέχει πρόσβαση σε δοκιμαστές για να αρχίσουν να δέχονται σχόλια.

 

 



 Πηγή

About Freegr network

Από το Blogger.