τεχνολογία

HD σε μικρό μέγεθος από την Handycam

ΟΤΑΝ η υψηλή ευκρίνεια περνά στο κινητό αλλά και σε φορητές συσκευές και η τεχνολογία συρικνώνεται, τότε σηκώνουμε τα χέραι ψηλά όπως λέει ο Μιχάλης αφού το μέγεθος μετράει ακόμα και στα HD προϊόντα, αυτό που μας συγκίνησε ήταν η καινούργια κάμερα Sony Handycam HDR-TG3E.
Η Sony ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τη μικρότερη και ελαφρύτερη Full HD (1920×1080) κάμερα της αγοράς που εκτός απο πλήρη συνδεσιμότητα μπορεί να παίζει με το BRAVIA Sync και να υποστηρίζει Dolby Digital 5.1. Τα ηλεκτρονικά της μέρη περιλαμβάνουν ClearVid CMOS Sensor με Exmor και επεξεργασία εικόνας μέσω BIONZ και προστατεύονται από επιφάνεια με τιτάνιο που προστατεύει από τις γρατζουνιές. Για την αποθήκευση των δεδομένων χρησιμοποιεί Memory Stick PRO Duo και μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με ανάλυση 4.0 megapixel όταν δεν βιντεοσκοπεί ή 2.3 megapixel κατά την διάρκεια λήψης βίντεο.
Αναμένεται τον Μάϊο και αυτή την εποχή κυριαρχούν pre orders στο sonystyle-europe.com με τιμή 899 ευρώ. Φυσικά θα περιμένουμε τώρα και τα κινητά με βίντεο προτζέκτορα που θα αλλάξουν τον τρόπο εργασίας μας αλλά περισσότερο την αντίληψή μας για τα μιρκά τεχνολογικά θαύματα που παρουσιάζουμε στις σελίδες μας!

About Freegr network

Από το Blogger.