EDGE

Nokia Tube με φούλ τεχνολογία!

ΤΟ iphone ωχριά μπροστά του και οι τεχνολογίες πλέον είναι συγκεντρωμένες σε ένα μοναδικό υπολογιστή- κινητό που φέρνει μια άλλη επανάσταση στη φορητότητα. Η Νόκια πλέον προσανατολίζεται σε καινοτόμες κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να ετοιμάζει νέα οπτική εμπειρία. Σύμφωνα με ξένα φόρα το φώς της δημοσιότητας είναι το επόμενο gadget killer που ακολουθεί συγκεκριμένη φιλοσοφία. ΤΟ όνομά τους Nokia Tube και αποτελεί ένα must για όσους παθιάζονται με την τεχνολογία.
Ξένα φόρα υποστηρίζουν, το Nokia Tube ουσιαστικά ακολουθεί το iPhone design concept, με 16:9 οθόνη λίγο μεγαλύτερη από 3″ και κάμερα με αυτόματη εστίαση.
Τα εσωτερικά του χαρίσματα κρυμμένα στο hardware υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ: Bluetooth, uPnP , GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, WiFi και GPS. Θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2009 ως η πρώτη touch-κάτι συσκευή με το ανάλογο Symbian λειτουργικό από πίσω. Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί συσκευή multi touch αλλά αντιδρά ως tactility feedback στις επιλογές του χρήστη. Θέλω να το κατακτήσω και να έχει ικανοποιητική τιμή..

About Freegr network

Από το Blogger.