3G

Εαρινή επίθεση NOKIA με κινητά μεσαίου κόστους

ΕΑΡΙΝΗ επίθεση με κινητά τηλέφωνα απο την ΝΟΚΙΑ που βάλθηκε να κατακύζει συσκευές με το λογότυπό μας δημιουργώντας ωστόσο μια κατηγορία φθηνού κόστους καθώς τα νέα καλούδια της θα κοστίζουν μέχρι 250 ευρώ το ανώτερο σε ορισμένες περιπτώσεις.
->Η αρχή έγινε με το 'ακριβό' Νοκια 6600fold που εκτός απο τη 2.13” OLED οθόνη ενσωματώνει τεχνολογικά καλούδια απο το μέλλον. Το πάνω μέρος του κινητού ενεργοποιείται με 2 ελαφρά χτυπήματα για να δείξει την ώρα, εισερχόμενα μηνύματα και αναπάντητες ενώ με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να απορρίψετε μια κλήση, να κλείσετε το ξυπνητήρι ή άλλες εφαρμογές. Κόστος στα €275 περίπου, ενώ είναι εξοπλισμένο με 3G, ραδιόφωνο, Bluetooth, κάμερα ανάλυσης 2 megapixel, διπλό LED για το φλας, Yahoo! Go και Flickr!
->Το Nokia 6600 slide εμπεριέχει όμοια χαρακτηριστικά με το 6600 fold, όπως το διπλό χτύπημα στην επιφάνεια του κινητού για την απόρριψη εισερχόμενων κλήσεων, προβολή ώρας κλπ. Η διαγώνιος της οθόνης φτάνει τις 2.2″ με QVGA ανάλυση ενώ η κάμερα υποστηρίζει CCD στα 3.2 megapixel παρέχοντας φυσικά πρόσβαση σε δίκτυα 3G. Το ραδιόφωνο και Bluetooth περιλαμβάνονται στην τιμή των €250 περίπου. Τέλος οι περισσότεροι θα ικανοποιηθούν απο το Nokia 3600 slide με κάμερα ανάλυσης 3.2 megapixel, αυτόματη εστίαση και 2 LED για φλας. Το κινητό ενσωματώνει TV-out έξοδο και η εταιρεία το θεωρεί ως το πρώτο Nokia κινητό με background noise cancellation! Παρότι είναι εξοπλισμένο με Series 40 λειτουργικό δεν θα αποχωριστείτε μεγάλο χρηματικό ποσό αφού υπολογίζεται περίπου στα €175! Οπότε η επιλογή ειναι δική σας για το καλοκαίρι που πλησιάζει!

About Freegr network

Από το Blogger.