Αποκάλυψη για τον Intel Core i7 960

Η Intel αποκάλυψε ένα ακόμα αριστούργημά της για τους απαιτητικούς χρήστες καθώς θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή με ένα νέο επεξεργαστή που εντάσσεται στην οικογένεια των επεξεργαστών Bloomfield. Ο Core i7 960 λειτουργεί αρμονικά με το socket LGA 1336 και φυσικά έχει κατασκευάζεται αξιοποιώντας την τεχνολογία των 45 νανομέτρων. Η εργοστασιακή συχνότητα λειτουργίας του ρολογιού χτυπάει δυνατά στα 3.2GHz, πλησιάζοντας για τα καλά τις επιδόσεις κορυφαίων CPU αν τον συγκρίνουμε με τον Core i7 965 Extreme Edition.
Ο ολόφρεσκος επεξεργαστής ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες κι οκτώ threads με τη βοήθεια της τεχνολογίας HyperThreading, ενώ η χωρητικότητα της L3 cache είναι 8MB. Το QPI τρέχει στα 4.8GT/s που είναι μια εξωπραγματική συχνότητα για τους hardcore gamers.
Ο Core i7 960 έχει προςτο παρόν προτεινόμενη τιμή λιανικής 562 δολάρια, προσεγγίζοντας την τιμολιγιακή πολιτική όπως και ο Core i7 950 των 3.06GHz. Ο συγκεκριμένος επεξεργατής αναμένεται να διακοπεί η κυκλοφορία του, είτε θα διατίθεταισε μειωμένη τιμή, ακολουθώντας την συνήθη πολιτική σε τέτοιες περιπτώσεις που εφαρμόζει η εταιρεία για τους επεξεργαστές της. Φυσικά περιμένουμε να δούμε και άλλες τέτοιες καλές περιπτώσεις..
Πηγή: TechConnect

, , , , , , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.