ειδήσεις

Apple tablet με το βλέμμα στο μέλλον...

O καιρός έφτασε και στο σημερινό Apple event η Apple αναμένεται να μας παρουσιάσει το πολυσυζητημένο εδώ και αρκετό καιρό tablet της. Φημολογίες για το πως ακριβώς θα είναι η συσκευή και τι λειτουργίες θα υποστηρίζει έχουμε διαβάσει και ακούσει πάμπολλες. Ωστόσο, μια πληροφορία που εμφανίστηκε τελευταία φαίνεται αρκετά αξιόπιστη μια και προέρχεται από τους New York Times.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, το tablet της Apple θα τρέχει όλες τις εφαρμογές των iPhone και iPod touch, ενώ θα υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω δικτύων 3G και WiFi. Θα επιτρέπει την ανάγνωση e-εφημερίδων, e-βιβλίων και e-περιοδικών και όλα αυτά μέσω μια έγχρωμης οθόνης 10 ιντσών με την οποία θα είναι εφοδιασμένο.
Η παρουσίαση για κάτι άλλο εκτός από το αναμενόμενο tablet στο αυριανό Apple event δεν είναι σίγουρη. Το ενδεχόμενο όμως για την επίσημη παρουσίαση του iPhone OS 4,0 είναι κάτι που επίσης ακούγεται ηχηρά, ίσως και η παρουσίαση της επόμενης γενιάς του iPhone.
Υπομονή κυρίες και κύριοι, οι μέρες πέρασαν, και πλέον υπολείπονται μόνο μερικές ώρες για το event που άπαντες στον πλανήτη που ασχολούνται με τεχνολογικά θέματα περιμένουν!

About Freegr network

Από το Blogger.