ειδήσεις

Acer C20: μίνι προβολέας τσέπης

Η Acer παρουσίασε ένα νέο μίνι προβολέα, ο οποίος έχει μέγεθος όσο περίπου ένα smartphone. Καθώς προσφέρεται σε χαμηλή τιμή και σε διάφορα χρώματα trendy, απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες. Ο Acer C20 έχει μέγεθος 118x60,8mm και πάχος 18,6mm.Το case του περιέχει, εκτός από τα ηλεκτρονικά προβολής, έναν αναγνώστη καρτών μνήμης SDHC, μια υποδοχή HDMI και μια θύρα USB, μέσω της οποίας μπορείτε να τον τροφοδοτήσετε με βίντεο.
Το βάρος του μίνι projector ανέρχεται σε 166 γραμμάρια, ενώ μπορεί να προβάλει εικόνες σε μια επιφάνεια διαγωνίου έως τα 168 εκατοστά. Η φωτεινότητα του ανέρχεται στα 20 ANSI Lumens, χαμηλή για μια συσκευή αυτής της κατηγορίας, ενώ η ανάλυση του, 854x480pixels, αντιστοιχεί στο μέσο όρο ενός projector τσέπης. H εσωτερική του μπαταρία προσφέρει αυτονομία για δύο ώρες προβολής, ενώ η LED λάμπα του έχει διάρκεια ζωής 20.000 ώρες.
Ο Acer C20 θα είναι διαθέσιμος από το Νοέμβριο σε τρία trendy χρώματα - γλυκό ροζ, μεταλλικό μπλε και ένα ουδέτερο ασημί - με την ενδεικτική τιμή να ανέρχεται στα 300 ευρώ περίπου.
Απο τα pcnea

About Freegr network

Από το Blogger.