ειδήσεις

Φρέσκοι επεξεργαστές από την AMD

Η AMD παρουσίασε δύο νέους επεξεργαστές "Black Edition" που έρχονται να προστεθούν στα βραβευμένα 8-series chipset καθώς και τις κάρτες γραφικών Radeon HD 6000 series της AMD για PCs που συνδυάζουν 3D γραφικά υψηλής ευκρίνειας με GPU-accelerated multimedia επιδόσεις. Με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες, οι gamers μπορούν πλέον να απολαύσουν την απόλυτη Visual εμπειρία σε ένα νέο PC με τεχνολογία VISION Black της AMD.
- Ο AMD Phenom II X6 1100T προσφέρει high-end χαρακτηριστικά, όπως unlocked clock multipliers, τεχνολογία Turbo core και επιδόσεις έξι πυρήνων.
- Ο AMD Phenom II X2 565 Black Edition, είναι ένας προσιτός επεξεργαστής για όσους αναζητούν επιδόσεις-tuning σε εκπληκτικές clock ταχύτητες.
Η ανάπτυξη των high-definition και 3D digital media content έχουν δημιουργήσει νέα πρότυπα οπτικής εμπειρίας. Η ευελιξία των Η/Υ που βασίζονται στην τεχνολογία VISION της AMD δημιουργεί απεριόριστες δυνατότητες για τους καταναλωτές όπως: περιήγηση στο διαδίκτυο για video ψυχαγωγία, δημιουργία video και photo αναμνήσεων, παροχή PC παιχνιδιών με την υψηλότερη δυνατή οπτική εμπειρία καθώς και βελτίωση των επιδόσεων για multi-tasking, χωρίς να θυσιάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

About Freegr network

Από το Blogger.