ειδήσεις

Διόρθωση προβλημάτων στα Windows 7

Η εποπτεία αξιοπιστίας στο κέντρο ενεργειών στα Windows ξεκίνησε να υπάρχει στα Windows Vista.Με αυτό το εργαλείο μπορούμε να ελέγξουμε τα σφάλματα που παρουσιάστηκαν από προγράμματα καθώς και τα λάθη που προέκυψαν στην λειτουργία του συστήματος.
Ανάλυση και διόρθωση προβλημάτων στα Windows 7
1.Ανοίξτε το κέντρο ενεργειών κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με την σημαία στην περιοχή ειδοποιήσεων (κάτω δεξιά στην οθόνη σας).
2.Στο παράθυρο του κέντρου ενεργειών κάντε κλικ στο βελάκι που ανοίγει την καρτέλα "Συντήρηση".
3.Στον πίνακα της συντήρησης κάντε κλικ στο link "Προβολή ιστορικού αξιοπιστίας".
4.Μόλις ανοίξει η εποπτεία αξιοπιστίας, θα δείτε ένα γράφημα στο οποίο εμφανίζονται οι αποτυχίες των εφαρμογών και του συστήματος.Στα σημεία όπου υπάρχουν τα εικονίδια με το "Χ" σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο κρίσιμο σφάλμα ή ότι κάτι στο σύστημα σταμάτησε να λειτουργεί.
5.Αν κάνετε κλικ σε κάποια από τις ημέρες που υπάρχει σφάλμα, θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του σφάλματος.Στην εικόνα παρακάτω θα δείτε ότι στον δικό μου υπολογιστή το πρόγραμμα Synergy σταμάτησε να αποκρίνεται και έκλεισε στις 7/9/2010.
6.Αν κάνετε διπλό κλικ στην αναφορά του σφάλματος θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο θα υπάρχουν οι λεπτομέρειες του προβλήματος, όπως το dll. αρχείο που προκάλεσε το πρόβλημα.
7.Κλείστε αυτό το παράθυρο για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη.Εκεί κάντε κλικ στο "Έλεγχος για λύση" για να γίνει αναζήτηση από τα Windows για το αν υπάρχει λύση του προβλήματος.
9.Τέλος υπάρχει η δυνατότητα για αποθήκευση του ιστορικού αξιοπιστίας, για προβολή όλων των αναφορών προβλημάτων και για έλεγχο λύσεων για όλα τα προβλήματα.
Πηγή pcsteps.gr/tutorials

About Freegr network

Από το Blogger.