Και η AsRock στο χορό των extreme μητρικών

Άλλα μια εταιρία η οποία παρουσίασε τις νέες Z68 μητρικές της ήταν η ASRock, ανακοινώνοντας τις Z68 Extreme4 και Z68 Pro3 οι οποίες είναι τύπου ATX και την Z68 Pro3-M που είναι micro ATX.
Οι μητρικές της ASRock έρχονται με υποστήριξη για τους επεξεργαστές LGA1155 (Sandy Bridge), έχουν τέσσερα DDR3-2133 memory slots, συνοδεύονται από το λογισμικό LucidLogix Virtu για την αυτόματη εναλλαγή των γραφικών και διαθέτουν την τεχνολογία Intel Smart Response η οποία επιτρέπει υβριδικές διατάξεις (SSD και HDD) για χαμηλότερους χρόνους πρόσβασης και υψηλότερη απόδοση.
Τα τρία Z68 μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης εξόδους D-Sub, DVI και HDMI (συν DisplayPort για την Z68 Extreme4 και την Z68 Pro3-M), UEFI BIOS, την τεχνολογία XFast USB (για υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς μέσω των θυρών USB 3.0), Gigabit Ethernet, κάρτα ήχου 7.1 καναλιών, δέχονται συστήματα ψύξης LGA775/1155/1156 και έχουν δύο συνδέσμους USB 3.0 στο backplate (η Extreme4 έχει επίσης μια USB 3.0 στα header).
Οι Z68 Pro3 και Z68 Pro3-M παρέχουν ένα PCI-Express x16 slot, ενώ η Z68 Extreme4 έρχεται με τρία PCIe x16 slots, επιτρέποντας διατάξεις SLI ή CrossFire. Η τελευταία μητρική διαθέτει επίσης digital PWM και το τσιπ γεφύρωσης PLX για επιπλέον PCI λωρίδες.

, , , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.